Εκτός εαυτού η Βίκυ Πρωτογεράκη με το «Πρωινό»: Είμαι έξαλλη – Δεν μπορεί το κάθε δημοσιογραφάκι να με σπιλώνει

LIFESTYLE Media

Έξαλλη με ένα ρεπορτάζ που την αφορούσε σχετικά με την κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, έγινε η Βίκυ Πρωτογεράκη. Η ηθοποιός, σύμφωνα με το «Πρωινό», κατέθεσε: «Το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους, στο θέατρο υπάρχει ένα πλαίσιο ελευθεριότητας».

Το πρωί της Τρίτης (20/12) η Βίκυ Πρωτογεράκη έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Πρωινό» και τα όσα είπε ήταν σε ιδιαίτερο έντονο ύφος.

«Πολύ κακώς μετέφερε τέτοια πράγματα, αλλοίωσε την κατάθεσή μου, ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός για τον ρεπόρτερ του Πρωινού, Θάνο Βάγιο.

«Αυτή την τακτική να αλλοιώνονται οι καταθέσεις για να αποδομούνται οι μάρτυρες υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, εγώ δεν την ενστερνίζομαι. Οι δικηγόροι υπεράσπισης των παθουσών κάνουν το ίδιο και από ό,τι κατάλαβα συνεργάζονται με κάποιους δημοσιογράφους. Έχω γίνει έξαλλή με αυτό. Δεν υπήρχε περίπτωση να πω εγώ αυτά τα πράγματα τα χυδαία που έχουν βγει, ποτέ! Παρερμήνευσαν και αλλοίωσαν τα λεγόμενά μου», είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Οργισμένη η ηθοποιός συνέχισε: «Είμαι έξαλλη! Δεν μπορείτε εσείς να σπιλώνετε εμένα σαν άνθρωπο που εγώ ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει με το σπαθί μου. Δεν υπάρχει άνθρωπος να πει κάτι για μένα. Εγώ την τιμή και την υπόληψή μου, την έχω πολύ ψηλά. Δεν μπορεί το κάθε δημοσιογραφάκι να με σπιλώνει! Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου, τέλος! Να ανακαλέσετε»!

Σε αυτό το σημείο, η ηθοποιός έκλεισε το τηλέφωνο και ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε από τον Θάνο Βάγιο να του εξηγήσει τι συνέβη ακριβώς εντός της δικαστικής αίθουσας.

Λίγα λεπτά μετά, όταν η Βίκυ Πρωτογεράκη επανήλθε τηλεφωνικά, είπε: «Ψεύδεται ασύστολα ο κύριος. Έχω μάρτυρες και έχω και τις καταθέσεις που είναι καταγεγραμμένες. Ψεύδεται ασύστολα και απορώ με τόσο θράσος!».

Στην συνέχεια, πρόσθεσε πως: «Κάνανε μια συρραφή των όσων είπα για να βγάλουν αυτό το τσιτάτο».

Επίσης, σε έντονο ύφος, η Βίκυ Πρωτογεράκη σημείωσε: «Ξέρω τι καταθέτω. Είμαι δικηγόρος 30 χρόνια. Θα μου πείτε εσείς τι κάνω; Και δεν θυμάμαι; Τι είναι αυτά; Έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο, αντί να μου ζητήσετε συγγνώμη γι’ αυτό που έγινε; Εγώ σήμερα είχα σκοπό να καταθέσω μήνυση αν δεν με παίρνανε. Δεν μπορεί να με αποδομεί ο καθένας, δεν το δέχομαι».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ