Μαρίνα Ασλάνογλου: Έπαιζα με σωληνάκι στα νεφρά – Έχω φύγει με φορείο από το θέατρο

LIFESTYLE

Με αφορμή την συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», η Μαρίνα Ασλάνογλου βρέθηκε καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» το μεσημέρι της Τρίτης (06/12).

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη ζωή της, το θέατρο, τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις αλλά και την σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι».

«Δεν έχω πια το άγχος ότι θα αρρωστήσω. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι; Δεν μπορείς να αρρωστήσεις στο θέατρο, δεν γίνεται. Έχω παίξει σε πολύ δύσκολες συνθήκες με θέμα υγείας» εξομολογήθηκε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Περνούσα κολικούς, είχα σωληνάκι στα νεφρά, έπαιζα. Υπάρχουν παραστάσεις που έχω παίξει και με πυρετό, με γαστρεντερίτιδα. Έχω φύγει με φορείο από το θέατρο, γιατί είχα πάθει κάτι με τον αυχένα μου» συμπλήρωσε.

«Είναι δουλειά… πολυτελείας. Κάθε σεζόν μιλάς με άλλον σκηνοθέτη, με άλλο θέατρο. Δεν είναι ότι έχεις έναν μόνιμο μισθό και μία μόνιμη δουλειά σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Κι αν θα πάει η παράσταση κι αν δεν θα πάει. Εγώ πάντα όλα θετικά τα βλέπω» σχολίασε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ