Θανάσης Πάτρας: Στη Φάρμα έπαιρνα τριψήφιο ποσό κάθε εβδομάδα

LIFESTYLE

Ο Θανάσης Πάτρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και ανέφερε πως όταν πήγε στη Φάρμα λάμβανε τριψήφιο ποσό κάθε εβδομάδα που παρέμενε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

«Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να πάω στη Φάρμα, αλλά ήταν και λίγο μονόδρομος τότε. Ήταν μία πολύ καλά αμειβόμενη δουλειά, με φώναξαν να κάνω κάτι και να πάρω πολύ καλά χρήματα, όχι τετραψήφιο την εβδομάδα, τριψήφιο. Ήταν καλά λεφτά σχετικά με τη δουλειά που έκανες», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν επίσης ένα πρότζεκτ που δεν έλεγες ότι “θα πάω και θα πεθάνω”, δημιουργούσε μια ωραία αίσθηση. Ήταν κοντά, οπότε ανά πάσα στιγμές λες “δεν αντέχω, φεύγω”, αλλά πραγματικά πέρασα πάρα πολύ ωραία. Και το λέω και το συνιστώ, αν θέλει κάποιος να το κάνει να μην έχει δεύτερες σκέψεις», πρόσθεσε στη συνέχεια..

Ο Θανάσης Πάτρας είπε επίσης: «Το μόνο μου πρόβλημα ήταν το πώς θα μπορέσω να προσαρμοστώ με τόσο κόσμο, αλλά τελικά προσαρμόζεσαι. Είχα μια ανησυχία, ένα άγχος με αυτό γιατί κάθε κίνησή σου καταγράφεται. Και υπάρχει και ο φόβος της κακής χρήσης του υλικού στο μοντάζ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ