Αντώνης Ρέμος: Έχω την καλύτερη άποψη για τον πατέρα Αντώνιο, ίσως προτρέχουμε λίγο

LIFESTYLE

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς και εκείνος είχε λάβει μέρος σε εκδηλώσεις για την ενίσχυση της Οργάνωσης και δήλωσε πως έχει την καλύτερη άποψη για τον πατέρα Αντώνιο.

«Είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην Κιβωτό του Κόσμου. Φοβάμαι πως ίσως να υπάρχει λίγο μία υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει, ίσως προτρέχουμε λίγο. Ίσως να υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις, αλλά από τη στιγμή που έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και έχει μπει σε μία διαδικασία διαλεύκανσης, ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η Δικαιοσύνη και μετά να σταυρώνουμε κάποιους ανθρώπους που τα τελευταία 25 και χρόνια έχουν δώσει την ζωή τους στο να προστατεύουν τα παιδιά», ανέφερε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος πρόσθεσε: «Εγώ που ξέρω λίγο τον πατέρα Αντώνιο, έχω την καλύτερη άποψη. Επειδή είμαι από τους πρώτους που συνέβαλα με τηλεμαραθώνιους για να αγοράσουν το πρώτο μεγάλο κτίριο στον Κολωνό, δεν θέλω να το πιστέψω; Δεν μπορώ να το πιστέψω; Είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή».

«Ίσως και εσείς οι δημοσιογράφοι ρίχνεται λάδι στη φωτιά γιατί θέλετε να βγει φωτιά από ένα θέμα, αλλά ας περιμένουμε και ας μην καταδικάζουμε με την πρώτη ματιά», είπε στο τέλος ο τραγουδιστής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ