Άννα Μαρία Βέλλη: Το πρώτο μύνημα μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση για την κακοποίηση

LIFESTYLE

Η Άννα Μαρία Βέλλη λίγες ώρες μετά την συγκλονιστική ομιλία – εξομολόγηση στο TEDx στην οποία αναφέρθηκε στην κακοποίηση που δέχθηκε από πρώην σύντροφό της, δημοσίευσε ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το οποίο θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα που της έστειλαν αλλά και να εξηγήσει γιατί προχώρησε σε αυτήν την δημόσια εξομολόγηση.

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας μετά την ανάρτηση της ομιλίας μου. Έχω πλημμυρίσει από χθες από πανέμορφα συναισθήματα και ο κουβάς (για όλους όσους είδατε όλη την ομιλία) έχει γεμίσει αγάπη.

Αποφάσισα να ανοιχτώ και να με βάλω σε μια τόσο ευάλωτη θέση με στόχο να παροτρύνω, να κάνω ορατό και να απενοχοποιήσω φράσεις με τις οποίες όλοι μεγαλώσαμε (τα εν οίκω εν δήμο) με απώτερο σκοπό να καταλήξω στη σημασία της ψυχικής υγείας.

Μοιραστείτε τις εμπειρίες που σας βαραίνουν γίνονται πιο ελαφριές. Ανοίξτε τον ψυχικό σας κόσμο και τα χαρτιά σας και έτσι θα βρείτε τη δύναμη να απαλλαγείτε από τον θυμό σας και να προχωρήσετε», έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ