Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: Όπου πάει τσακώνεται

LIFESTYLE

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην επικαιρότητα, με τα δημοσιεύματα να τον θέλουν να μην διατηρεί καλές σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη, μίλησε στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι «ταλαντούχος, αλλά πιεσμένος» η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Να πω κάτι με πολλή αγάπη για τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης έχει ένα θέμα, για μένα είναι από τους πιο ταλαντούχος αλλά όπου κι αν πάει τσακώνεται. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δημιουργεί τόσες κόντρες και τόσες εντάσεις, ενώ είναι ένα φανταστικό παιδί. Με μένα που δεν έχει κανένα λόγο, χωρίς λόγο έγραφε σε sites τα χειρότερα, ενώ έχουμε μοιραστεί στιγμές. Με μπλοκάρει, με κάνει, με ράνει… Το ίδιο έχει κάνει με όλο το σύμπαν. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν έχει αυτό που του αξίζει αυτή τη στιγμή – και δικιά του εκπομπή και να είναι στην κορυφή- λόγω συμπεριφορών».

«Καμιά φορά καλύτερα να είσαι λιγότερο ταλαντούχος και να συμπεριφέρεσαι σωστά, τίμια και στρέιτ παρά να είσαι υπερταλαντούχος και να σου φταίνε όλοι και όλα. Παρόλα αυτά εγώ τον συγχωρώ γιατί ξέρω ότι έχει μια καλή ψυχή» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ