Μνημόνιο συνεργασίας του Εμπορικού Συλλόγου Κορδελιού-Ευόσμου με το Ινστιτούτο Καταναλωτών

Επιχειρήσεις Οικονομία

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου-Κορδελιού (ΕΜΣΕΚ) ανακοίνωσε την έναρξη μνημονίου συνεργασίας με το Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κορδελιού Ευόσμου:

Χθες 22/11 υποδεχθήκαμε στα γραφεία μας τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Καταναλωτών κ. Νικόλαο Μήττα τον Αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Παμπουκίδη την Γενική Γραμματέα κα. Έφη Νταούλα και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και δικηγόρο Παρ’Αρείω Πάγω κ. Παναγιώτη Γεωργιάδη.

Ο Πρόεδρος του ΕΜΣΕΚ Κώστας Βασιλειάδης ο Αντιπρόεδρος Βλάσσης Νικολαίδης και ο Ταμίας Δημήτρης Γάκος υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους του ΙΝΚΑ και συζήτησαν μαζί τους το σκοπό του μνημονίου συνεργασίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού αποτελεί τον πρώτο Εμπορικό Σύλλογο ο οποίος υπογράφει μνημόνιο συνεργασίας με το Ινστιτούτο Καταναλωτών έτσι ώστε να ξεκινήσει μία συνεργασία των επαγγελματιών-εμπόρων με το καταναλωτικό κίνημα, με σκοπό να είμαστε αυτοί που ενωμένοι θα προχωρούμε στη φιλική εξωδικαστική επίλυση καταναλωτικών διαφορών.

Λίαν συντόμως θα συσταθεί κοινή επιτροπή παρακολούθησης και Συντονισμού, αποτελούμενη από 2 μέλη από την κάθε πλευρά (ΕΜΣΕΚ & ΙΝΚΑ), η οποία θα παρακολουθεί και θα συντονίζει τις δράσεις υλοποίησης του πρωτοκόλλου συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γέννησε η Αντιγόνη Ψυχράμη – Η συγκίνηση και τα πρώτα λόγια του Δ. Μακαλιά (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Φωτιά σε επιχείρηση διαχείρισης αποβλήτων στον Ασπρόπυργο – Μήνυμα από το 112 (VIDEO)

ΗΠΑ: Επτά οι νεκροί από τα πυρά μέσα σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Walmart

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ