Χαλκιδική: Ο κόσμος «αγκαλιάζει» την έκθεση «PROPONTIS EXPO» στα Ν. Μουδανιά (ΦΩΤΟ-VIDEO) 

Επιχειρήσεις

Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη (4/8) η 3η Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας «PROPONTIS EXPO» στην παραλία των Νέων Μουδανιών, όπου θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 7 Αυγούστου.

Στην έκθεση συμμετέχουν 21 επιχειρήσεις, όπου διαφημίζουν είτε τα τοπικά προϊόντα τους, όπως λάδι, κρασί, ελιές, μέλι, μπύρες, τοπικά τρόφιμα είτε εταιρείες εκθέτουν αυτοκίνητα, είδη φυσικού αερίου, real estate, βιβλία και κοσμήματα.

Όπως θα δείτε σε φωτογραφίες και βίντεο του GRTimes.gr την «PROPONTIS EXPO» έχουν επισκεφτεί αυτή την ώρα δεκάδες τουρίστες που διαμένουν στην περιοχή, αλλά και Έλληνες πολίτες και επιχειρηματίες απ’ όλη την Χαλκιδική.

Την διοργάνωση διοργανώνει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον δήμο Νέας Προποντίδας, το Σύλλογο Εμπόρων & Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών και τον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Νέας Προποντίδας, με στόχο να αναδειχθούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των επαγγελματιών της περιοχής και να στηριχθεί η τοπική οικονομία.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από τις 19:30 μ.μ. έως τις 01:00 π.μ., ενώ η είσοδο για τον κοινό είναι ελεύθερη.

Τέλος, στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος, ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος, ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς, η περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Κατερίνα Ζωγράφου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική Απόστολος Πάνας, ο γενικός γραμματέας του ΕΕΘ Κλεόβουλος Θεοτόκης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έρχεται στo Φεστιβάλ Θάλασσας

Μουντιάλ 2030: Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία & Ελλάδα θέλουν να αναλάβουν από κοινού τη διοργάνωση

Η Χαλκιδική στις πρώτες επιλογές των Ιταλών τουριστών

Το αυριανό πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Συμφωνία Ομίλου ΤΙΤΑΝ – Ελληνικό Μ.Α.Ε. για εγκατάσταση πρότυπης μονάδας παραγωγής σκυροδέματος στον Μητροπολιτικό Πόλο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ