«Νύχτα» η συντήρηση του οδοστρώματος στον Κηφισό!

Αυτοκίνητο
«Νύχτα» η συντήρηση του οδοστρώματος στον Κηφισό! | NewsAuto.gr


ΝΕΑ

  • Γιώργος Κ. Ανδρής (ga@newsauto.gr)


Η αναβάθμιση του οδικού δικτύου πραγματοποιείται τις νυχτερινές ώρες ώστε να μην γίνει διακοπή της κυκλοφορίας.

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον Κηφισό, της κεντρικότερης οδικής αρτηρίας του λεκανοπεδίου. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,  μήκους 4 χιλιομέτρων,  ξεκίνησαν από τις 20 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στο ρεύμα του Κηφισού με κατεύθυνση προς Πειραιά από τον κόμβο της Αττικής οδού.

Για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας οι εργασίες θα εκτελούνται τμηματικά κατά τις νυχτερινές ώρες και χωρίς να γίνει διακοπή της κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδοστρώματος, Οριζόντιας και Κατακόρυφης Σήμανσης, των οδικώς αξόνων  της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου και της  Λεωφόρου Κηφισού και των Προσβάσεων τους, στα όρια αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, συνολικού προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ.

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης δήλωσε: «Η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αναβάθμισης του οδικού δικτύου. Καθημερινά με πράξεις αποδεικνύουμε πως η ασφάλεια των πολιτών είναι για εμάς αξία αδιαπραγμάτευτη. Θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική και τη λιγότερη δυνατή όχληση των πολιτών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το οδικό δίκτυο της Αττικής εκσυγχρονίζεται και γίνεται ασφαλέστερο!
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο εθνικό οδικό δίκτυο λόγω έργων
Ασφαλέστερο οδόστρωμα στην Παραλιακή!

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ