Παντελής Καναράκης: Είχα stalker θαυμαστή και είχα μιλήσει στις αρχές, μου φάνηκε ένα άτομο που δεν είχε σώας τα φρένας

LIFESTYLE Media

Ο Παντελής Καναράκης βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark» το βράδυ της Παρασκευής (13/5). Ο αγαπημένος ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι από νωρίς ασχολήθηκε με το θέατρο, από παιδί ακόμα, αν και όχι με μεγάλη επιτυχία.

«Στην Θεσσαλονίκη έπαιξα για πρώτη φορά σε παιδικό θέατρο και ήμουν μεγάλο αγγούρι. Στο σπίτι τα έλεγα ωραία… Η μαμά μου ερχόταν και μου έλεγε “ρε παιδί μου κάνε λίγο τα χεράκια…”» είπε.

Και πρόσθεσε: «Το τι θα γίνω σε αυτή την ζωή ήταν από την κοιλιά της μάνας μου, δεν αισθάνθηκα τίποτα άλλο. Αισθάνομαι ευτυχισμένος που έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα. Όταν δεν δουλεύω, είμαι δυστυχισμένος».

Και με λίγες ημέρες διακοπών δήλωσε ικανοποιημένος καθώς μισεί τα ταξίδια και προτιμά να μένει σπίτι.

«Δεν θέλω να βγαίνω από το σπίτι. Λίγο με το θέμα καθαριότητας των ξενοδοχείων, μόνο που ξέρω ότι έχουν κοιμηθεί άλλα σώματα πάνω στο ίδιο κρεβάτι μπορεί να με τρελάνει».

«Λένε “πουλάει το κακό”, με στενοχωρεί γιατί ο άνθρωπος αρέσκεται σε κάποιον που ο κόσμος δίνει τηλεθέαση σε κάποιον που μαλώνει. Έχω πει στον κόσμο “μην τα βάζετε στην τηλεόραση βάλτε τα με τον εαυτό σας”. Αν σταματήσουμε να αγοράζουμε το κακό… Εάν δεν δώσεις τηλεθέαση σε ένα κακό προϊόν το κανάλι δεν είναι ευαγές ίδρυμα θα πουλήσει κάτι άλλο» δήλωσε για τα ριάλιτι και για προγράμματα που προβάλλουν συγκεκριμένου είδους θέματα.

Μία είναι η σειρά στην οποία έχει συμμετέχει και θα ήθελε να επανέλθει τηλεοπτικά, είναι το «Κάτω Παρτάλι», γιατί «κόπηκε και άδικα» όπως ανέφερε.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις καταγγελίες που έκανε η Βίκυ Κάβουρα, η οποία πριν λίγους μήνες είχε μιλήσει για οικονομικό εκβιασμό, ύστερα από την αιφνίδια αποχώρησή της από την παράσταση που θα συμμετείχε στο πλευρό του. Ερωτηθείσα δε, για την αντιμετώπιση που είχε από τον ίδιο τον Παντελή Καναράκη είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά «Βεβαίως και πήρα τηλέφωνο τον Παντελή Καναράκη, αλλά όσο πιο καλός είσαι, τόσο πιο πολύ σε πατάει ο άλλος κάτω. Αισθάνθηκα κάτι τέτοιο και αυτό δεν θα το επιτρέψω από εδώ και πέρα σε κανέναν».

«Περνώντας τα χρόνια και καθώς έρχεται και το γήρας ένα από τα καλά είναι ότι ο καθένας έχει χαράξει την πορεία του. Ο κόσμος καταλαβαίνει ή ξέρει τι να περιμένει από σένα. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια είναι θέση μου να μη σχολιάζω δηλώσεις κανενός ακόμα και όταν αναφέρονται στο πρόσωπό μου, όπως δεν μίλησα δεν μιλάω. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ό,τι θέλει, αληθές ή ψευδές. Έχω διαλέξει μια θέση και το υπερασπίζομαι. Αισθάνομαι καλά, μη δηλώνοντας τίποτα. Δεν καταπιέζομαι στη ζωή μου…», είπε ο Παντελής Καναράκης.

Ο Παντελής Καναράκης πέρασε από το εξομολογητήριο του After Dark και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον επίμονο θαυμαστή, που τον είχε τρομάξει.

«Είχα stalker θαυμαστή. Είχα μιλήσει και με τις Αρχές γιατί ήταν δύσκολη η κατάσταση. Μου φάνηκε κι ένα άτομο που δεν είχε σώας τα φρένας. Ήταν πολύ ενοχλητικό. Είχε βρει τηλέφωνο και μου έστελνε μηνύματα λατρευτικά κι απειλητικά. Είχε βρει και την περιοχή που μένω» είπε ο Παντελής Καναράκης και πρόσθεσε:

«Είχα τρομοκρατηθεί. Δεν έχει σταματήσει τόσα χρόνια. Ανά διαστήματα υπάρχουν ενοχλήσεις, αλλά δεν είναι να πας στο δικαστήριο. Τρομάζεις, έχει το κινητό μου. Με συμβούλευσαν να μη σβήσω τα μηνύματά του για να υπάρχει ένας έλεγχος. Πλέον θα με ενοχλήσει μια δυο φορές το χρόνο» σημείωσε ο Παντελής Καναράκης.

Στη ζωή του λίγες φορές έχει μετανιώσει για κάτι. Τις μεγαλύτερες ενοχές τις έχει όμως για τους γονείς του. «Τις μεγαλύτερες ενοχές τις έχω και τις έχουμε συνήθως οι άνθρωποι για τους δικούς μας ανθρώπους. Μετανιώνω για κάποιες φορές που μπορεί να ήμουν απότομος στη μαμά μου και στον μπαμπά μου. Θα ήθελα, γιατί τους αγαπάω πολύ να ήμουνα σε κάποιες περιπτώσεις λίγο πιο μαζεμένος, γιατί είμαι έκρυθμος εγώ πολύ και έχω μιλήσει απότομα στους γονείς μου. Κι αυτό το έχω κάνει και σε επαγγελματικό επίπεδο και σε φιλικό επίπεδο και σε ερωτικό επίπεδο, αλλά στους γονείς πιο πολύ με πονάει» κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ