Αυτοί είχαν ρημάξει τα Smart στα Νότια Προάστια! – Φωτό

Αυτοκίνητο
Αυτοί είχαν ρημάξει τα Smart στα Νότια Προάστια! – Φωτό | NewsAuto.gr


ΝΕΑ

  • Γιώργος Κ. Ανδρής (ga@newsauto.gr)


Εντολή από την Εισαγγελία για δημοσιοποίηση των στοιχείων των κατηγορούμενων για την διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων.

Στη δημοσιότητα έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών τα στοιχεία ταυτότητας αλλά και τις φωτογραφίες των δύο κατηγορουμένων ως μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν συστηματικά κλοπές εξαρτημάτων από Smart στα Νότια Προάστια και συνελήφθησαν στα μέσα Απριλίου από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα έρευνα εξιχνιάστηκαν 17 περιπτώσεις κλοπών από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα μάρκας Smart, ληστεία σε συνεργείο αυτοκινήτων, ληστρική κλοπή και κλοπή από πρατήριο υγρών καυσίμων.

Οι συλληφθέντες έχουν κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν, κατά περίπτωση, για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων και πρόκειται για τους Γουρνά Μιχαήλ του Δημητρίου και της Ιωάννας-Δανάης, γεννηθέντα την 1-6-2002 στο Μαρούσι Αττικής και τον Πετσίνη Κωνσταντίνο του Αθανασίου και της Λεωνίτσας, γεννηθέντα την 23-5-2000 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινική αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 12:00 ώρα της 3-7-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Φύλλο και φτερό» είχαν κάνει τα Smart σε Γλυφάδα και Ηλιούπολη!
Είχαν ρημάξει τα Smart στα νότια Προάστια!
Γιατί αυξήθηκαν ραγδαία οι κλοπές σε τιμόνια και φώτα Xenon

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ