Τα ζώδια της ημέρας (15/04)

Ζώδια
Τα ζώδια της ημέρας (15/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 15 Απριλίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Οι φιλοδοξίες σας ανακυκλώνονται αλλά μην προχωράτε αν δεν βεβαιωθείτε ότι τα νώτα σας είναι εξασφαλισμένα και ότι το έδαφος κάτω από τα πόδια σας είναι στέρεο.

Ταύρος

Η υπερένταση δεν θα λείψει τις επόμενες μέρες, φροντίστε όμως να μην σας οδηγήσει σε λάθη εκτίμησης ή αποφάσεων. Αισθηματικά και προσωπικά ζητήματα εξελίσσονται.

Δίδυμοι

Εξασφαλίστε μια σταθερή πορεία μέσα στην καθημερινότητα και μην προσθέτετε έκτακτες υποχρεώσεις σε ένα ήδη φορτωμένο πρόγραμμα.

Καρκίνος

Πλησιάστε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους και απολαύστε μαζί τις χαρές της ζωής. Μπορείτε να δείτε τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια με καλύτερη διάθεση.

Λέων

Αισθηματικά βρίσκεστε σε περίοδο εύνοιας, επικοινωνιακά η πειθώ σας επηρεάζει τους άλλους και σε επίπεδο διαπραγματεύσεων μπορείτε να πετύχετε τους όρους που θα θέσετε.

Παρθένος

Οι παλαιότερες δεσμεύσεις που νιώθετε αρχίζουν να μη σας τρομάζουν πια. Ευτυχώς η αδιαλλαξία των άλλων υποχωρεί αφού δεν συμφέρει να εφαρμοστεί στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών.

Ζυγός

Αρχίζετε να σιγουρεύεστε ότι μερικές υποθέσεις που σας αφορούν παίρνουν το δρόμο για την λύση τους. Ωστόσο μην κάνετε τίποτα βεβιασμένο μέχρι να έχετε απτές αποδείξεις.

Σκορπιός

Όσοι μετακινηθείτε κάνετε με καλή οργάνωση, και όσοι διαπραγματεύεστε κάτι επαγγελματικά, υπολογίστε καλά την έκβαση του στο μέλλον.

Τοξότης

Η διάθεση σας βελτιώνεται σταδιακά, και οι ικανότητες σας θα αντιμετωπίσουν επάξια δυσκολίες και προβλήματα, ενώ χαρακτηριστική θα είναι η αισιοδοξία και η καλή σας πρόθεση.

Αιγόκερως

Η μέρα σας βοηθά να εξωραΐσετε κάθε μορφή ασχήμιας από το περιβάλλον σας. Τα οικονομικά σας τείνουν να βελτιωθούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε και νέα έξοδα.

Υδροχόος

Επικοινωνιακά γίνεστε πιο επιτυχείς, ενώ χαρακτηριστικός θα είναι ο συναισθηματικός ή οικονομικός εφοδιασμός που θα σας γίνει.

Ιχθύες

Ο Άρης που περνά στο ζώδιο σας, διατηρεί ψηλά την δημιουργικότητα σας, μαζί όμως με αυτή και την νευρικότητα σας. Πολλά εξαρτώνται από τη δική σας συμπεριφορά.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ