Συγκινήθηκε η Ναταλί Κάκκαβα: Εκεί που κάθεσαι, χτυπά το τηλέφωνο και σου λένε το παιδί σου χτύπησε

LIFESTYLE

Για την ξαφνική αποχώρησή της από την χθεσινή εκπομπή, που σχετιζόταν με ένα ατύχημα που είχε ο γιος της , μίλησε η Ναταλί Κάκκαβα.

Είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλους τους γονείς, εκεί που κάθεσαι, χτυπά το τηλέφωνο και σου λένε το παιδί σου χτύπησε και δεν είσαι εκεί. Αγωνιάς και θέλεις να δεις τι έπαθε. Έφυγα άρον άρον. Είναι κι αυτό το παράπονο, που έχουμε εγώ κι ο Γρηγόρης ότι δεν υπάρχει ένας παππούς και μια γιαγιά, όταν είμαστε στην δουλειά.

Άνοιξε το κεφάλι του παιδιού και θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους, που ήταν εκεί. Είναι γιατροί και φίλοι και τελείως τυχαία ήταν εκεί, όταν χτύπησε το παιδάκι μας. Τον περιποιήθηκαν και τον έραψαν. Ήταν όντως το μικρό μου θαύμα την στιγμή που χτύπησε το παιδί να περάσουν αυτοί οι δύο άνθρωποι έξω από το μαγαζί και να τον φροντίσουν, όπως πρέπει. Είναι καλά. Ο Μάρκος όταν πήγα, ήταν ακόμα μια φορά πιο θαρραλέος από την μαμά του. Εγώ έτρεμα κι έκλαιγα κι αυτός με πήρε αγκαλιά και μου είπε μαμά μην κλαις, δεν πονάω. Μάρκο σε αγαπώ», ανέφερε η Ναταλί Κάκκαβα.

Ο Γρηγόρης Γκουτάρας συμπλήρωσε πως ευτυχώς που αυτοί οι δύο άνθρωποι βρίσκονταν εκεί με το βαλιτσάκι τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ