Πρωταγωνιστές: Τον Mad Clip δεν τον άλλαξαν ούτε η φήμη, ούτε τα λεφτά – Ήταν μεγάλος μάγκας

LIFESTYLE Media

Οι φίλοι του Mad Clip μίλησαν για το δικό τους άνθρωπο, για εκείνον που γνώρισαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αποκάλυψαν τον χαρακτήρα του και δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους για την απώλειά του που του έχει κοστίσει.

Ο μουσικός που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ήταν ένα από τα ζητήματα με τα οποία ασχολήθηκε η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha στη διάρκεια ενός δίωρου αφιερώματος για την ελληνική τραπ σκηνή και την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει.

«Ήταν ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από το μηδέν. Εργατικός φουλ, δεν ήξερα άλλον τόσο εργατικό άνθρωπο», δήλωσε αρχικά ο Strat και συνέχισε: «Δεν σταμάταγε να δουλεύει ποτέ. Ακόμη και πέντε το πρωί να ήταν, έτσι και του ερχόταν μια ιδέα στο κεφάλι θα τους ξύπναγε όλους κι επειδή τον γουστάραμε όλοι θα τον ακολουθούσαμε και θα πηγαίναμε κι εμείς μαζί του να δουλέψουμε. Τους αγαπούσε όλους. Είχε καλή καρδιά, δεν ήταν τσογλάνι, δεν το έπαιζε κάποιος».

Περιγράφουν έναν άνθρωπο που δεν τον άλλαξαν η φήμη και τα χρήματα και δεν ξέχασε τους φίλους του. «Ήταν αδερφός, στήριζε τους πάντες», ανέφερε ο Con the G. «Αν και είχε τα λεφτά ερχόταν ακόμη στην πλατεία, άραζε στα παγκάκια». «Έγινε σούπερ σταρ, έγινε διάσημος, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν ξέχασε ποιος είναι. Έμεινε ο Πιτ», πρόσθεσε ο Mike Bull, παιδικός του φίλος. Σημείωσαν, δε, πως του άρεσαν τα γρήγορα αμάξια και η αδρεναλίνη

Για τον Mad Clip, μίλησε κι ο τράπερ Light. «Αν όχι ο μεγαλύτερος, ήταν μεγάλος μάγκας. Ντόμπρος, ξεκάθαρος, δεν παρίστανε ποτέ ότι ήταν κάποιος άλλος. Γι’ αυτό και αγαπήθηκε όσο αγαπήθηκε. Δεν υπήρχε άνθρωπος να πει κακή κουβέντα για εκείνον. Μεγάλη απώλεια. Υπήρχαν άλλοι που τους άξιζε πολύ περισσότερο. Χοντρό αυτό που λέω… Τα καλύτερα παιδιά πεθαίνουν νέα, αλλά ήταν το λάθος μέρος και η κακιά στιγμή», είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ