Τα ζώδια της ημέρας (25/11)

Ζώδια
Τα ζώδια της ημέρας (25/11)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 25 Νοεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Ένα νεότερο μέλος της οικογένειας θα σας απασχολήσει, αλλά όσο αδυναμία και αν του έχετε, φροντίστε να είστε δίκαιοι απέναντι τόσο σε αυτό, όσο και στους υπόλοιπους.

Ταύρος

Οικονομικά μην χρησιμοποιείτε το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας για να καλύψετε την όποια ματαιοδοξία σας. Δώστε της περιθώρια αυτονομίας!

Δίδυμοι

Αισθάνεστε έτοιμοι να αποκαλύψετε τα αισθήματά σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Φροντίστε ώστε η συμπεριφορά σας να ανταποκρίνεται στην καλή γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσάς.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, σας χαρίζει έμπνευση και διπλωματία. Μπορείτε να μιλήσετε στο σύντροφό σας για τα σχέδια που καταστρώνετε και τον αφορούν.

Λέων

Πάντα σκεπτόμενοι, πάντα σε εγρήγορση για όσους αγαπάτε και όσους προστατεύετε. Αυτόν τον καιρό όμως, φαίνεται πως είστε λίγο περισσότερο μόνοι από όσο θα θέλατε.

Παρθένος

Φανείτε τολμηροί στις κινήσεις και στις επιδιώξεις σας και μην κρατάτε κρυμμένα συναισθήματα την στιγμή που πρέπει να τα κατευθύνετε στον άνθρωπο που σας αφορά.

Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε τα περιθώρια χρόνου που έχετε και οποιαδήποτε θετική ενέργεια θα μπορούσε να σας βοηθήσει στις σημερινές σας, δύσκολες υποθέσεις.

Σκορπιός

Βελτιώστε κάποιες κοινωνικές σας σχέσεις και μην είστε αρνητικοί σε προσκλήσεις σχετικού ενδιαφέροντος.

Τοξότης

Φαίνεται πως η Αφροδίτη φροντίζει να εξάπτει την φαντασία σας, να σας δίνει κίνητρα να εκφραστείτε και να συγκεντρώνετε γύρω σας, ανθρώπους και βλέμματα.

Αιγόκερως

Τα πρακτικά σας θέματα χρειάζονται καλύτερη οργάνωση και περισσότερη ενασχόληση. Έχετε στο νου σας γιατί το μέτρο είναι προτιμότερο της υπερβολής.

Υδροχόος

Οικονομικό ενδιαφέρον θα προκύψει από επαγγελματικές συζητήσεις. Μην παρασύρεστε και μη συμφωνείτε σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

Ιχθύες

Φροντίστε να εξετάσετε καλά τις πτυχές μιας πρότασης και μη βιαστείτε να απαντήσετε είτε θετικά, είτε αρνητικά. Μια μετακίνηση σάς προβληματίζει αλλά θα την αποφασίσετε.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ