Σάσα Μπάστα: Πέρασα δύσκολα με τον κορονοϊό – Παθαίνω κρίσεις πανικού

LIFESTYLE

Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν διαγνώστηκε με κορονοϊό και μπέρδευε τα συμπτώματα με αυτά των κρίσεων πανικού περιέγραψε η Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια μίλησε ακόμα για την υπερκόπωση που έπαθε και χρειάστηκε μέχρι και να νοσηλευτεί.

«Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν πέρασα κορονοϊό και όσα ένιωθα στην κρίση πανικού δεν με άφηνε με τίποτα να ηρεμήσω. Ήξερα ότι είναι στο μυαλό μου αλλά και μόνο το ότι έχεις κορονοϊό και σε χτυπάει στην αναπνοή και τα πνευμόνια, με όλα αυτά που έχεις ακούσει και μετά το ζεις… τελικά ήταν όλα στο μυαλό μου αλλά είναι τόσο δύσκολο» είπε αρχικά μιλώντας στον Alpha.

«Λες θα πάω τώρα στο νοσοκομείο, εκεί είναι όλοι σαν εμένα κι αν με κρατήσουν μέσα; Δε ξέρεις αν είναι κρίση πανικού ή είναι αυτό. Κόλλησα μετά το Πάσχα, μας πήγε λίγο ντόμινο. Εγώ, η κολλητή, ο κολλητός, μαμά, μπαμπάς. Ευτυχώς οι δικοί μου άνθρωποι είχαν όλοι εμβολιαστεί» περιγράφει.

«Επειδή είμαι αρρωστοφοβική τρίτη μέρα πήγα στο νοσοκομείο. Βέβαια αν δεν μου έλεγαν άλλοι ότι είμαι θετική δεν θα το καταλάβαινα ούτε εγώ γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Πέρασε ευτυχώς και να μην ξανάρθει. Ήμουν η πρώτη που θα εμβολιαζόταν στην ηλικία των 30 αλλά κόλλησα πέντε μέρες πριν» αναφέρει η Σάσα Μπάστα και καταλήγει λέγοντας ότι τον προηγούμενο μήνα «χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω υπερκόπωσης». «Μέσα σε μια εβδομάδα έπαθα τρεις φορές υπερκόπωση» είπε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ