Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αποθήκη τροφίμων-Μεγάλες οι καταστροφές (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ελλάδα Επιχειρήσεις

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όταν λίγο μετά τις 18.00 ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε αποθήκη τροφίμων που βρίσκεται στο βιοτεχνικό πάρκο Νεοχωρούδας, πολύ κοντά στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς. Οι εικόνες και τα βίντεο που κατέγραψε το GRTimes πραγματικά συγκλονίζουν.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης 

Χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα εγκαταστάσεων παραδόθηκαν στις φλόγες και καταστράφηκαν ολοσχερώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες 21 πυροσβεστών που με επτά υδροφόρα οχήματα επιχειρούν μέχρι αυτή την ώρα να κατασβήσουν την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, μέσα στην αποθήκη την ώρα που ξέσπασε η φωτιά υπήρχαν υπάλληλοι που εργαζόταν εντός, όμως πρόλαβαν και απομακρύνθηκαν χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί μέχρι στιγμής.

Από το εσωτερικό των εγκαταστάσεων ακούγονται μικροεκρήξεις, ενώ η οροφή σε ορισμένα σημεία έχει καταρρεύσει, ενώ προς το παρόν δεν απειλούνται γειτονικές αποθήκες και εργοστάσια.

Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες η φωτιά ξεκίνησε περίπου στις 18:00 σε μία περιοχή της αποθήκης και επεκτάθηκε πάρα πολύ γρήγορα στους υπόλοιπους χώρους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία τεράστια εστία που άρχισε να καταστρέφει τα πάντα στο διάβα της. Οι προσπάθειες των πυροσβεστών συνεχίζονται μέχρι και αυτήν την ώρα ωστόσο από τη μέχρι στιγμής εικόνα δεν φαίνεται να έχει σωθεί κάτι από την επιχείρηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ