Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Στην Ελλάδα τώρα πια δεν υπάρχει σταθερά σε τίποτα. Από εκεί που είσαι στα ψηλά, εκεί κατρακυλάς

LIFESTYLE

Την Κωνσταντίνα Μιχαήλ είχε προσκεκλημένη στο πλατό της εκπομπής του The 2night Show το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Ελληνίδα ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την αποχή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα εδώ και κάποια χρόνια.

«Δεν απείχα μόνο εγώ. Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή σταματάμε, η showbiz δεν έχει κάτι σταθερό. Δεν είμαστε δημόσιο. Κάποια στιγμή σε βαριέται ο άλλος και βαριέσαι κι εσύ. Λες να κάνεις κάτι άλλο και σταματάς. Σταμάτησα κι εγώ. Δεν θα μιλήσουμε για αυτά που σταματάμε αλλά για αυτά που συνεχίζουμε.» ανέφερε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος ήθελε στην συνέχεια να μάθει το πώς βιώνει αυτή την αποχή, αν έχει συναισθηματική ασφάλεια νιώθοντας πως δεν έχει ν’ αποδείξει τίποτα αφού έχει παίξει εκεί που έχει παίξει, έχει δείξει τι αξίζει, έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση, έχει κάνει ωραία πράγματα στο θέατρο οπότε αν συμβεί αν έχει και μια αποχή από την τηλεόραση για δύο ή και τρία χρόνια δεν θα συμβεί και τίποτα, με το πού θα τύχει να επανεμφανιστεί ο κόσμος ξέρει ποια είναι η Κωνσταντίνα.

«Αυτό που λες ισχύει και ίσχυε πάντα. Όμως υπάρχει τώρα ένα διαφορετικό πρίσμα που βλέπω τα πράγματα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει σταθερά σε τίποτα, είμαστε όλοι πολεμιστές, είμαστε όλοι survivors. Βγαίνεις από το σπίτι σου και δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Περνούν οι χρονιές κι από εκεί πέρα που είσαι στα ψηλά, εκεί κατρακυλάς. Και άντε πάλι να ανέβεις ξανά» τοποθετήθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ