Γιάννης Μπέζος: Διδάσκω την αλαζονεία – Η δημοτικότητα μου θα μειωθεί στο ελάχιστο μόλις πω αυτά που πιστεύω πραγματικά

LIFESTYLE

Για την σειρά «Σε ξένα χέρια» της ΕΡΤ στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε ο Γιάννης Μπέζος στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην εικόνα της τηλεόρασης σήμερα αλλά στις προτάσεις για να «κατέβει» στον πολιτικό στίβο που του έχουν γίνει.

«Το ζητούμενο εδώ, επειδή δεν είναι μόνο κωμωδία το “Σε ξένα χέρια” αλλά έχει κι άλλα στοιχεία, προσπαθούμε να λειτουργήσουμε με τη λογική. Όχι, ότι κάνουμε ακόμα μια καθημερινή σειρά αλλά ότι κάνουμε μια σειρά όπως ήταν πιο παλιά, που παιζόντουσαν μια ή δυο φορές την εβδομάδα. Ξέρετε ότι οι συνθήκες πια έχουν δυσκολέψει αρκετά. Εμείς πρέπει να συμπεριφερόμαστε όπως πάντα, δηλαδή, με αρχοντιά και λεβεντιά και όχι με μιζέρια» είπε ο Γιάννης Μπέζος για την σειρά που πρωταγωνιστεί.

«Ο ηθοποιός είναι ένας στρατηγός»

«Ο ηθοποιός είναι ένας στρατηγός, όχι ένας στρατιώτης χωρίς αυτόν δεν γίνεται τίποτα αλλιώς παίζει μόνη της η οθόνη. Ένας στρατηγός ξέρετε ότι πάνω απ’ όλα είναι ένας στρατιώτης. Πρέπει να ζορίσουμε τον εαυτό μας σαν ηθοποιοί, για το καλύτερο αποτέλεσμα» είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Απατώντας στο αν υπάρχουν σταρ στις μέρες μας, ο ηθοποιός ανέφερε πως «αυτά είναι αστεία πράγματα. Σταρ σημαίνει αστέρι, εξαρτάται τι φωτίζεις και με ποια ποιότητα φωτίζεις κάτι. Δεν με ενδιαφέρει, είναι έξω από την παιδεία μου, το σταριλίκι είναι παλιομοδίτικο. Δεν έχει κανένα νόημα πια. Αυτό μας οδηγεί πίσω από τον κόσμο και όχι μπροστά από αυτόν».

Η εικόνα της τηλεόρασης

Ερώτηση για τα ριάλιτι δέχθηκε ο Γιάννης Μπέζος και για το γεγονός ότι σημειώνουν χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. «Ένας κύκλος είναι όλα. Θα ξαναβγούν πάλι τα ριάλιτι. Ο κόσμος τα παρακολουθεί αλλά τα χλευάζει μην νομίζετε» είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:  «Δεν είναι καλή η τηλεόραση σήμερα. Έχει προβλήματα και νομίζω πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της είναι η συντηρητικότητα της».

Οι προτάσεις για την πολιτική

 «Όχι δεν θα πολιτευόμουνα. Μου έχουν κάνει προτάσεις, γιατί θα μειοψηφήσω αμέσως. Η δημοτικότητα μου θα μειωθεί στο ελάχιστο μόλις πω αυτά που πιστεύω πραγματικά. Προτιμώ να λέω την αλήθεια, παρά να λέω ψέματα με ένα κόμμα» απάντησε ο Γιάννης Μπέζος σε ερώτηση αν θα πολιτευόταν.

«Διδάσκω την αλαζονεία στους ανθρώπους»

«Δεν διδάσκω την ταπεινοφροσύνη. Διδάσκω την αλαζονεία στους ανθρώπους, διότι αν δεν είσαι αλαζόνας με την καλή έννοια, δεν εννοώ επηρμένος, δεν έχει νόημα να βγεις στην σκηνή. Άμα είσαι ταπεινός, βγαίνεις φοβισμένος. Δεν εννοώ να είσαι επηρμένος. Εννοώ να βλέπεις τη ζωή λίγο διαφορετικά, δυναμικά. Με αυτήν την έννοια αλαζονεία» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης Μπέζος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ