Εύοσμος: Η Mesogeios-Μedialyse επενδύει 2,5 εκ. € σε Nεφρολογικό Κέντρο

Ελλάδα Επιχειρήσεις Υγεία

Toν Εύοσμο και τη Δυτική Θεσσαλονίκη επέλεξε ο Όμιλος Mesogeios- Medialyse για να δημιουργήσει το νέο  Νεφρολογικό Κέντρο του, υλοποιώντας επένδυση 2,5 εκατ.€ . Το Medialyse Ευόσμου υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει το Μάρτιο του 2022.

Το Medialyse Ευόσμου κατασκευάζεται σε απόσταση αναπνοής από τον κόμβο της Σταυρούπολης, στην Εσωτερική Περιφερειακή Θεσσαλονίκης. Το Κέντρο θα στεγάζεται σε ένα νέο υπερσύγχρονο κτιριακό συγκρότημα, 2.300 τ.μ., δυναμικότητας 180 ασθενών, ενώ σε αυτό θα φθάσουν να απασχολούνται ως και 50 άτομα προσωπικό.

Αυτή θα είναι η δεύτερη Μονάδα της Medialyse στη Θεσσαλονίκη καθώς από το Δεκέμβριο του 2018 λειτουργεί το Medialyse Πυλαίας.

Σύμφωνα με τον Όμιλο, η Δυτική Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα ο Εύοσμος, επιλέχθηκε για το νέο Medialyse επειδή είναι από τις πιο δυναμικά εξελισσόμενες περιοχές εδώ και αρκετά χρόνια πλέον.

Όπως επισημάνθηκε στο GRTimes.gr, «έχει ήδη συντελεστεί σημαντική μετακίνηση πληθυσμού στην περιοχή και η ανάπτυξη ενός τόπου αφορά κυρίως τους ανθρώπους του και τη διαβίωσή τους.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης και της άρτιας υγειονομικής κάλυψης του τόπου το Μedialyse Ευόσμου θα ξεκινήσει τη λειτουργία του με σκοπό να εξυπηρετήσει με συνέπεια και σοβαρότητα την τοπική κοινότητα και να καλύψει τις ανάγκες των αιμοκαθαιρόμενων της ευρύτερης περιοχής».

Υπηρεσίες προς  νεφροπαθείς

Το Medialyse, θα παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες αιμοκάθαρσης υψηλού επιπέδου, αλλά και πλήρη κάλυψη των αναγκών των νεφροπαθών, όπως:

  • καθημερινή παρακολούθηση από έμπειρους και καταξιωμένους νεφρολόγους αποκλειστικής απασχόλησης,
  • συστηματική παρακολούθηση από καρδιολόγο,
  • εκτενές δίκτυο συνεργαζόμενων αγγειοχειρουργών για την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων των αγγειακών προσπελάσεων,
  • τακτικούς μηνιαίους εργαστηριακούς ελέγχους όλων των απαραίτητων εργαστηριακών παραμέτρων.

Στόχος του Ομίλου, που έχει διευθύνουσα σύμβουλο την κα. Κωνσταντίνα Δημητριάδη, είναι,  να αξιοποιηθεί το πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής και να στηριχθούν οι άνθρωποι της, προσφέροντας θέσεις εργασίας σε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, υπό την αιγίδα του Ομίλου mesogeios – medialyse. «Θέλουμε», τονίσθηκε, «ο κάτοικος να είναι ενεργός, να είναι συμμέτοχος στην ανάπτυξη της πόλης».

Ιστορικό- όλα ξεκίνησαν το 2000 από την Κρήτη

To 2000 στο Ηράκλειο της Κρήτης ιδρύεται το πρώτο Νεφρολογικό Κέντρο Μesogeios αποτελώντας την πρώτη ιδιωτική Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στην Ελλάδα.

Έκτοτε ένα εκτενές δίκτυο νεφρολογικών κέντρων υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας δημιουργείται στοχεύοντας στην ασφάλεια και στην αναβάθμιση ποιότητας της ζωής του νεφροπαθή, έχοντας μέχρι σήμερα oκτώ μονάδες στην Κρήτη, στη Θεσσαλονίκη, στις Σέρρες, στη Χαλκίδα, στην Καλαμάτα και σε τρία σημεία στην Αττική (Παλαιό Φάληρο – Χαϊδάρι – Παλλήνη), ενώ το πλάνο ανάπτυξης του Ομίλου αφορά σε ένα συνεχές επεκτεινόμενο δίκτυο μονάδων αιμοκάθαρσης με «έργο» για το 2020-21 την ολοκλήρωση και λειτουργία του Μedialyse στον Εύοσμο.

Σε αυτά τα  20 και πλέον χρόνια προσφοράς υπηρεσιών αιμοκάθαρσης, ο Όμιλος έχει φιλοξενήσει πάνω από 19000  νεφροπαθείς και πάνω από 9000 ξένους αιμοκαθαιρόμενους τουρίστες.

 Όραμα και Φιλοσοφία του Ομίλου

Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeios – Medialyse ιδρύθηκε με μοναδικό σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών του αιμοκαθαιρόμενου ασθενή. «Στόχος μας είναι», όπως τονίζεται, “να παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, που να ικανοποιούν όλες του τις προσδοκίες”.

Παράλληλα σημαντική για τον Όμιλο είναι  η παροχή της καλύτερης δυνατής φιλοξενίας στις μονάδες του, σε χώρους  εξαιρετικής αισθητικής και ανέσεων, με ανθρώπινο δυναμικό δίπλα στις ανάγκες των ασθενών, αλλά και των συνοδών τους.

Διαθέτοντας εκτενές γεωγραφικά δίκτυο, τα Κέντρα του Mesogeios- Medialyse βρίσκονται κοντά στον μόνιμο τόπο κατοικίας των ασθενών. Ταυτόχρονα οι ασθενείς  έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις διακοπές τους, με την ίδια ασφάλεια και ποιότητα που παρέχει η ιατρική «σφραγίδα» των Νεφρολογικών Κέντρων mesogeios – medialyse, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ