Εurobank: Ψηφιακό πορτοφόλι και πληρωμές μέσω Google Pay

Επιχειρήσεις

HΕurobank προσφέρει το ψηφιακό πορτοφόλι Google Pay™επιτρέποντας στους πελάτες της, κατόχους καρτών Eurobank Visa και Eurobank Mastercard, να πραγματοποιούν πληρωμές, απλά και γρήγορα, χρησιμοποιώντας μόνο το android κινητό ή το ρολόι τους, χωρίς να απαιτείται χρήση κάρτας στη φυσική της μορφή ή η πληκτρολόγηση του ΡΙΝ αυτής στο τερματικό αποδοχής καρτών (POS).

Με τη νέα αυτή πρωτοβουλία η Eurobank εμπλουτίζειτις διαθέσιμες υπηρεσίες της στον τομέα των ψηφιακών πληρωμών, σύμφωνα με τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις, απλοποιώντας, περαιτέρω, τις καθημερινές συναλλαγές των πελατών της.

Η διαδικασία της συναλλαγής μέσω GooglePayείναι εύκολη και γρήγορη καθώς οι χρήστες απλώς πλησιάζουν το κινητό τους ή το συμβατό με την υπηρεσία ρολόι τους, κοντά στο τερματικό (POS), για να πραγματοποιήσουν μια ανέπαφη πληρωμή. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία σε όλα τα φυσικά καταστήματα που διαθέτουν τερματικά πληρωμών (POS) ανέπαφων συναλλαγών, καθώς και στις online αγορές τους, επιλέγοντας ως μέσο πληρωμής το Google Pay.

Το ψηφιακό πορτοφόλι Google Pay™ βασίζεται στην τεχνολογία του tokenization, όπου για την ασφάλεια των συναλλαγών δημιουργείται ένας κρυπτογραφημένος αριθμός κάρτας, ο οποίος χρησιμοποιείται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Η εφαρμογή του GooglePay™ είναι εύκολη στην εγκατάστασή της και πραγματοποιείται από τον κάθε χρήστη, μέσω του PlayStore, με απλό τρόπο και λίγα βήματα, σε όλες τις συμβατές κινητές συσκευές και smartwatches.

Οι κάτοχοι χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών Eurobank, μπορούν, από σήμερα, να προσθέτουν τις κάρτες τους στο GooglePay™, είτε μέσω του GooglePayapp, είτε μέσω του Eurobank MobileApp. Μόλις γίνει η προσθήκη της κάρτας στο GooglePay™ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει άμεσα ενώ συνεχίζει να απολαμβάνει τα προνόμια που παρέχουν οι κάρτες Eurobank καθώς και τα προγράμματα επιβράβευσης με τα οποία είναι συνδεδεμένες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το,Google Pay™, επισκεφθείτε το https://pay.google.com ή στην ιστοσελίδα της Eurobank στο eurobank.gr/google-pay._

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ