Η συμμετοχή της Εγνατία Οδός Α.Ε στην 85η ΔΕΘ (VIDEO)

Επιχειρήσεις Οικονομία

Στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, συμμετέχει για άλλη μια χρονιά η Εγνατία Οδός Α.Ε, ενημερώνοντας το κοινό για το έργο της στο σύγχρονο και καλαίσθητο stand 46, στο περίπτερο 15.

Από το 1996 οπότε και ιδρύθηκε, κλήθηκε να διαχειριστεί την κατασκευή ενός από τα μεγαλύτερα και πιο απαιτητικά έργα που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα, της σύγχρονης Εγνατίας Οδού και ακόμη και σήμερα κάνει μελέτες, διαχειρίζεται, κατασκευάζει και συντηρεί, μια σειρά εξαιρετικά σημαντικών οδικών έργων, διαθέτοντας πλέον μοναδική τεχνογνωσία. Η Εγνατία Οδός Α.Ε που έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη, δεν θα μπορούσε παρά να έχει ακόμη μια δυναμική συμμετοχή στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας το έργο της.

Στο stand της Εγνατία Οδός Α.Ε, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να δουν εικόνες και να μάθουν πληροφορίες για τα πιο σημαντικά έργα που έχει κάνει μέχρι σήμερα η εταιρεία, ενώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των πολιτών, μέχρι στιγμής, αφορά την παρουσίαση του Thessaloniki Flyover, του πιο μεγάλου εναέριου αυτοκινητοδρόμου στην Ελλάδα που θα κατασκευαστεί στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην υπηρεσία EgnatiaPass.

H συγκεκριμένη υπηρεσία της Εγνατία Οδός Α.Ε που αφορά την ηλεκτρονική πληρωμή τέλους διοδίου, αποκτά όλο και περισσότερους συνδρομητές, τόσο ιδιώτες, όσο και επαγγελματίες που περνούν άνετα και με ασφάλεια από τις ηλεκτρονικές λωρίδες πληρωμής τέλους διοδίου τόσο στους σταθμούς διοδίων της Εγνατία Οδός Α.Ε. όσο και σε όλους τους σταθμούς διοδίων των Ελληνικών Αυτοκινητόδρομων. Έτσι λοιπόν, το ενδιαφέρον των πολιτών στο συγκεκριμένο stand είναι μεγάλο και οι ερωτήσεις πολλές, τόσο για την υπηρεσία EgnatiaPass, όσο και την εφαρμογή MyEgnatiaPass.

Δείτε φωτογραφίες από το stand της Εγνατία Οδός Α.Ε:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ