Τα ζώδια της ημέρας (14/09)

Ζώδια
Τα ζώδια της ημέρας (14/09)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Φανείτε υπομονετικοί και διαλλακτικοί με άτομα του περιβάλλοντός σας. Γενικότερα σήμερα κρατηθείτε μακριά από εστίες έντασης και αποφύγετε παρεξηγήσεις!

Ταύρος

Έχετε το πρόσταγμα σε όλα αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι σήμερα θα συναντήσετε αντιστάσεις από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος.

Δίδυμοι

Αισθηματικά έρχεται και πάλι στο προσκήνιο το ανικανοποίητο που θα επηρεάσει τη διάθεση αλλά και τη στάση σας απέναντι στα γεγονότα.

Καρκίνος

Εκτός από εσάς, έχουν και οι άλλοι σχέδια για την ημέρα και κάπως θα πρέπει να τα συνδυάσετε. Μη βιάζεστε όμως και μην υποκύπτετε!

Λέων

Θα προκύψουν αφορμές στο κοντινό σας περιβάλλον για να μεσολαβήσετε και να αποκαταστήσετε κάποιες ισορροπίες που εξυπηρετούν την καθημερινότητά σας.

Παρθένος

Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να έχει αποτέλεσμα και φανείτε διπλωμάτες και ευέλικτοι σε κάθε είδους σχέσεις σας. Οικονομικά προσαρμόζεστε σταδιακά στα νέα δεδομένα.

Ζυγός

Αισθηματικά οι φόβοι σας είναι αβάσιμοι και οφείλονται κυρίως στον εύθραυστο ψυχισμό σας. Μην λειτουργείτε με πίεση και με νεύρα!

Σκορπιός

Το συναίσθημα δεν είναι καλός σύμβουλος για εσάς σήμερα και θα πρέπει να αποφύγετε αποφάσεις που επηρεάζονται από αυτό.

Τοξότης

Οι καθυστερήσεις σε εξελίξεις που σας αφορούν, οφείλονται στο ότι χαριστήκατε σε άτομα και επωμιστήκατε ευθύνες, από τις οποίες είναι δύσκολο τώρα να απαλλαγείτε.

Αιγόκερως

Μην απομακρύνεστε από τους στόχους σας σήμερα, είτε στα επαγγελματικά είτε στα πρακτικά σας θέματα όσο ξαφνικές πιέσεις και αν αντιμετωπίζετε.

Υδροχόος

Αν δεν ενεργήσετε σωστά και δεν υπερασπιστείτε τα κεκτημένα και το συμφέρον σας, κινδυνεύετε να μείνετε εκτός παιχνιδιού. Ανταποδώστε τα καλά αισθήματα των άλλων.

Ιχθύες

Φανείτε ειλικρινείς στους ανθρώπους που αγαπάτε! Αισθηματικά μην δηλώνετε τόσο ανεξάρτητοι, γιατί υπάρχει κίνδυνος να βρεθείτε εκτεθειμένοι και μόνοι.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ