Τα ζώδια της ημέρας (12/09)

Ζώδια
Τα ζώδια της ημέρας (12/09)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Οικονομικά τα έσοδά σας παραμένουν στάσιμα. Κοινωνικά προβλέπονται ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα σας προβληματίσουν σχετικά με άλλα σας σχέδια.

Ταύρος

Οι αποφάσεις δεν οδηγούν σε λύσεις. Φροντίστε να αποκτήσετε περισσότερους συμμάχους στην εργασία.

Δίδυμοι

Τα προσωπικά και αισθηματικά σας θέματα χρειάζονται μεγαλύτερη διακριτικότητα. Ένα ταξίδι, μια συνάντηση, μια επικοινωνία μπορεί να σας ψυχαγωγήσει.

Καρκίνος

Τα κάθε είδους απρόοπτα μεταβάλλουν τα σημερινά σας σχέδια. Φανείτε προσεκτικοί και προνοητικοί με τα οικονομικά σας.

Λέων

Οι σχέσεις κάθε είδους σας προβληματίζουν, με αποκορύφωμα εκείνη με κάποιον συγγενή. Προσοχή στις μετακινήσεις και στη χρήση μηχανών.

Παρθένος

Ενδιαφέρουσα μέρα για εποικοδομητικές επαγγελματικές συζητήσεις. Οικονομικά χρειάζεστε μεγαλύτερη υποστήριξη και καλύτερη διαχείριση.

Ζυγός

Αισθηματικά η θερμοκρασία ανεβαίνει αλλά φροντίστε να μην ξεπεράσει τα όρια ασφαλείας που σας εξυπηρετούν. Μιλήστε ειλικρινά.

Σκορπιός

Υπαρξιακά και άλλα δύσκολα ζητήματα καλό θα ήταν να παραμεριστούν και να μην ασχοληθείτε σήμερα μαζί τους. Το περιβάλλον δεν πρέπει να διαταραχθεί.

Τοξότης

Οι αδέσμευτοι μπορείτε να ελπίζετε σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν ενθουσιαστείτε περισσότερο, υπάρχει ο κίνδυνος να υπερβάλετε και στο τέλος να μην απολαύσετε αυτήν την ιστορία.

Αιγόκερως

Έχετε υπομονή και δείξτε διαλλακτικότητα. Τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο δείχνουν και γι αυτό αντιμετωπίστε τα με τη γνωστή σας μεθοδικότητα.

Υδροχόος

Κάτι τελειώνει και μια νέα φάση ξεκινά στη ζωή σας. Μην είστε ανυπόμονοι και μην προσπαθείτε να αλλάξετε τις ισορροπίες που, προς το παρόν εξυπηρετούν και τα δικά σας συμφέροντα.

Ιχθύες

Μπορεί να κουράζεστε στην καθημερινότητα αλλά οι εξελίξεις σας ικανοποιούν. Μια ψυχική αναγέννηση, μετά από δύσκολες εμπειρίες, θα σας ανοίξει καινούριους ορίζοντες.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ