Τα ζώδια της ημέρας (21/07)

Ζώδια
Τα ζώδια της ημέρας (21/07)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 21 Ιουλίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Kριός

Η τόλμη και η γοητεία που θα εξασκήσετε στους άλλους θα πιάσει τόπο. Οι οικονομικές σας συναλλαγές θα διευθετηθούν απρόσκοπτα.

Ταύρος

Μια σύμπτωση ή μια είδηση θα σας εμπνεύσουν κάτι σημαντικό. Η εργασία θα προχωρήσει καλά. Επιτρέψτε σε κάποιους δικούς σας ανθρώπους να πουν τη γνώμη και να εκφράσουν κάποιες τους ανησυχίες.

Δίδυμοι

Η μέρα θα δώσει έμφαση σε όλα όσα σας ενδιαφέρουν. Ξεκαθαρίστε την κατάσταση στα αισθηματικά σας και μην αφήνετε εγωισμούς να σας ταλαιπωρούν.

Καρκίνος

Δώστε έμφαση στις επιθυμίες αλλά και στον ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας. Οικονομικά ευνοούνται νέα σχέδια και διευθετήσεις παλαιών εκκρεμοτήτων.

Λέων

Παρ΄ όλες τις δυσκολίες και τον χρόνο που σας κυνηγά, βρίσκετε τρόπο για να χαρίσετε στον εαυτό σας ξεκούραση και κοινωνική ζωή. Επωφεληθείτε από μια ευκαιρία για απόδραση από την καθημερινότητα.

Παρθένος

Διαθέτετε όλα τα ταλέντα που χρειάζονται για να πείσετε τους άλλους ότι η ευθεία είναι προτιμότερη της καμπύλης, αλλά μάλλον, δεν πρέπει να είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας. Βέβαια οι κανόνες επιβεβαιώνονται από τις εξαιρέσεις!

Ζυγός

Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο δρόμο να ακολουθήσετε για να ευοδωθούν τα προσωπικά και αισθηματικά σας σχέδια, δεν πειράζει! Το απρόοπτο θα παίξει το ρόλο του!

Σκορπιός

Η οικογένεια φαίνεται να ενστερνίζεται τις απόψεις σας και να στέκεται στο πλευρό σας. Αποφύγετε εντάσεις με ανθρώπους που δεν έχετε λόγο να συναναστρέφεστε!

Τοξότης

Η επιμονή σας σήμερα μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που ελπίσατε. Κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες σας εμποδίζουν να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

Αιγόκερως

Επαγγελματικές και πελατειακές σχέσεις σας αναγκάζουν να αναθεωρήσετε όσον αφορά στην τακτική σας. Αισθηματικά θα είναι καλύτερα αν αναβάλλατε κάποιες αποφάσεις σας.

Υδροχόος

Κάποιες εξελίξεις στα πρακτικά θέματα αναπτερώνουν το ηθικό και τις ελπίδες σας για μια θετική έκβαση στις προηγούμενες επαγγελματικές σας προσπάθειες.

Ιχθύες

Αισθηματικά αλλάξτε συμπεριφορά και αν χρειάζεται γίνετε πιο ξεκάθαροι στον σύντροφό σας. Η μέρα παρουσιάζει ενδιαφέρον για μια ευχάριστη κοινωνική έξοδο.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ