Τα ζώδια της ημέρας (20/07)

Ζώδια
Τα ζώδια της ημέρας (20/07)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 20 Ιουλίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Οικονομικά, προβλέπονται κάποιες καλές ειδήσεις, με κάποιες από αυτές να υλοποιούνται άμεσα. Εργαστείτε, προβάλλοντας τις ικανότητες και τα ταλέντα σας!

Ταύρος

Οι δυσκολίες στην επικοινωνία με εκείνους που χρειάζεστε εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν. Σκεφτείτε μήπως χρειάζεται να αλλάξετε τακτική.

Δίδυμοι

Κάποιοι θεωρούν την αισιοδοξία σας υπερβολική. Συνεχίστε να επιμένετε στα θέματα που σας αφορούν, χωρίς να λαμβάνετε υπόψη τις αντιδράσεις των άλλων.

Καρκίνος

Η μέρα εμπεριέχει πολλές αφορμές για εκνευρισμό. Μην απαντάτε σε προκλήσεις και μην προσπαθείτε να προκαταβάλλετε αντιδράσεις σε αόριστες πράξεις.

Λέων

Αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις και τις ενστάσεις για τον τρόπο ζωής των άλλων, ιδιαίτερα αν είναι άνθρωποι του προσωπικού σας περιβάλλοντος.

Παρθένος

Η διαδρομή του επαγγελματικού ανταγωνισμού είναι μεγάλη και το αποτέλεσμα θα στηριχτεί σε κινήσεις εντυπωσιασμού! Φροντίστε να είστε εύστοχοι και καθόλου περιττοί!

Ζυγός

Να είστε προσεκτικοί και να μην ενθουσιάζεστε με παροδικές επιτυχίες ή μικρές χαρές που δεν δικαιολογούν τον όποιο εφησυχασμό σας. Συνεχίστε τις προσπάθειες στα οικονομικά!

Σκορπιός

Προστατέψτε την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή και μην εκτίθεστε στο περιβάλλον σας. Οι ελεύθεροι αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις στις επιδιώξεις εντυπωσιασμού του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει!

Τοξότης

Ένα τυχαίο περιστατικό θα σας βάλει σε σκέψεις και μπορεί να αναθεωρήσετε τις κοινωνικές σας επιλογές! Μην είστε απρόσεκτοι στις επιλογές σας!

Αιγόκερως

Κερδίζετε τις εντυπώσεις στους τομείς που σας ενδιαφέρουν, αλλά αυτό πρέπει να συνοδεύεται και από αποτέλεσμα. Αισθηματικά μπορείτε να υποστηρίξετε τις επιδιώξεις σας!

Υδροχόος

Αισθηματικά μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην περιμένετε από τον σύντροφό σας να υποστηρίξει κάποια σας επιλογή, χωρίς να του έχετε προηγουμένως εξηγήσει τους λόγους για κάτι τέτοιο.

Ιχθύες

Ο αυθορμητισμός σας και η ανάγκη σας να τραβήξετε για μια φορά ακόμα την προσοχή εκείνων που σας ενδιαφέρουν, μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ