Δευτέρα, 02 Αυγούστου, 2021

Ενοχλήθηκε η Ναταλία Γερμανού με το «Καλοκαίρι #not» του Open

LIFESTYLE Media

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας και η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Ενοχλήθηκε η Ναταλία Γερμανού με το «Καλοκαίρι #not» του Open

Η Ναταλία Γερμανού είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που σχολιάζει τα όσα βλέπει στην καθημερινότητα της αλλά και στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια παρακολουθώντας το «Καλοκαίρι #not» του Open ενοχλήθηκε από κάτι που άκουσε και έσπευσε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter όπου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη γνώμη της.

«Εσείς που είστε μητέρες και θέλετε καριέρα στην τηλεόραση, να το προσθέτετε στο βιογραφικό σας. Σύμφωνα με το #kalokairiNot “η τάδε είναι εξαιρετική για τη θέση στο πάνελ διότι είναι μανούλα” Δεν είναι λοιπόν το δώρο ζωής και η ιερή αφοσίωση που πίστευα εγώ. Είναι bio bonus» έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» του Open, της απάντησε: «Πρώτη φορά ακούστηκε πως στα πάνελ οι άνθρωποι έχουν ρόλους και ιδιότητες; Και στα βιογραφικά σε όλες τις δουλειές ζητούν οικογενειακή κατάσταση και μάλιστα πληρώνουν και ανάλογα. Παράλογο;».

Φυσικά, η Ναταλία Γερμανού απάντησε και έγραψε: «Μην τονίζετε το “είναι και γλυκιά μανούλα” – γιατί μπορεί να είναι υπέροχη μάνα και άθλια δημοσιογράφος. Ή και το αντίστροφο δυστυχώς».

TAGS

Προσθέστε σχόλιο

Σχετικά άρθρα

το newsbeast

επιλέγει

το newsbeast

προτείνει

© 2010 – 2021 Newsbeast

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ