Τετάρτη, 16 Ιουνίου, 2021

Κώστας Λασκαράτος: Όταν απολύθηκα από τον Ant1 ζούσα με την αποζημίωση

LIFESTYLE

«Είχα αρχίσει να στρεσάρομαι όταν βγήκε ο διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ για την δημόσια τηλεόραση»

Κώστας Λασκαράτος: Όταν απολύθηκα από τον Ant1 ζούσα με την αποζημίωση

Για την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγα χρόνια, και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε  μίλησε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κώστας Λασκαράτος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Happy Day».

«Είχα ένα… λίπος εκείνα τα χρόνια της απόλυσης γιατί η αποζημίωση μου συνοδεύτηκε από δυο χρόνια καλοκαιρινής αδείας που δεν είχα πάρει από την πολλή δουλειά. Οπότε λίγοι μήνες ανάσας υπήρχαν εκείνη την περίοδο.

Είχα αρχίσει να στρεσάρομαι όταν βγήκε ο διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ για την δημόσια τηλεόραση και μπήκα το 2014. Καταλαβαίνει ο κόσμος πως μπαίνει ο καθένας, αργά ή γρήγορα, ακόμα και κάποια κριτική αν θέλουν να σου ασκήσουν» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ΕΡΤ  και κατέληξε:

«Λίγο πριν την απόλυση, επειδή το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 όπου εργαζόμουν τότε είχε μετατραπεί σε μουσικό ραδιόφωνο και γω είχα κρατήσει μια ενημερωτική ζώνη για άλλες συνθήκες εκείνης της εποχής, είχαμε μπει στη διαδικασία με μια ομάδα συναδέλφων να δημιουργήσουμε ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο».

TAGS

Προσθέστε σχόλιο

Σχετικά άρθρα

το newsbeast

επιλέγει

το newsbeast

προτείνει

© 2010 – 2021 Newsbeast

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ