Τετάρτη, 16 Ιουνίου, 2021

Γιάννης Νταλιάνης: Ο δικηγόρος των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες είναι παντρεμένος με γνωστή ηθοποιό

LIFESTYLE

Το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους στη σχέση του

Γιάννης Νταλιάνης: Ο δικηγόρος των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες είναι παντρεμένος με γνωστή ηθοποιό

Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, καθώς είναι ο δικηγόρος της οικογένειας των Σεβαστών. Και στα επεισόδια που είδαμε είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, μιας και μέσα στη δικαστική αίθουσα έδωσε μάχη για να καταδικαστεί η Ελένη Σταμίρη για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού.

Ο λόγος για τον Γιάννη Νταλιάνης, ο οποίος είναι παντρεμένος με πολύ γνωστή ηθοποιό και η αλήθεια είναι πως λίγοι ήταν εκείνοι που το γνωρίζουν. Ο ηθοποιός, λοιπόν, είναι παντρεμένος με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου, την «Λίζα» από τη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων».

Ο Νταλιάνης είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» για τον γάμο τους, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Σύζυγός μου είναι η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Γνωριστήκαμε στα “Ίχνη”. Έχουμε την οικογένεια αυτή που λέτε με τις δυο κόρες και δε δίνουμε δικαιώματα για κάτι παραπάνω. Δε μας ενδιαφέρει κάτι άλλο. Αντίθετα δουλεύουμε όμως πολλές φορές μαζί. Τώρα σκηνοθετώ εγώ και παίζει η Μαριλίτα, άλλοτε σκηνοθετεί εκείνη και παίζω εγώ. Έκανε ένα μεγάλο μπαμ στην τηλεόραση η Μαριλίτα, αλλά μετά ήρθαν τα δυο παιδιά και απομακρύνθηκε, η τηλεόραση όμως είναι κάτι που δεν αρνείται να ξανακάνει».

TAGS

Προσθέστε σχόλιο

Σχετικά άρθρα

το newsbeast

επιλέγει

το newsbeast

προτείνει

© 2010 – 2021 Newsbeast

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ