4 ανοιξιάτικα, basic κομμάτια που ταιριάζουν τέλεια με τα τζην παντελόνια σου

Μόδα
4 ανοιξιάτικα, basic κομμάτια που ταιριάζουν τέλεια με τα τζην παντελόνια σου

Τα basic κομμάτια είναι οι πιο σημαντικές προσθήκες για κάθε γκαρνταρόμπα και αυτό γιατί μας βγάζουν πάντα από την δύσκολη θέση, όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Μπορεί να είναι απλά αλλά είναι εξαιρετικά ευκολοσυνδύαστα, είναι τα λεγόμενα πασπαρτού items. Tαιριάζουν με τα περισσότερα -αν όχι με όλα- τα κομμάτια που έχεις μέσα στα συρτάρια σου και λειτουργούν ως βάση πάνω στην οποία θα συνθέσεις τελικά το τέλειο σύνολο.

Συχνά σε αυτή εδώ την παρέα δίνουμε χώρο και χρόνο στα basic items. Σου μιλάμε αρκετά συχνά για αυτά και πάντα βάζουμε τα δυνατά μας ώστε να σε πείσουμε να σταματήσεις να τα απαξιώνεις και να επενδύσεις σε αυτά. Γιατί θα σε βγάζουν ασπροπρόσωπη για μια ζωή! Σήμερα ωστόσο σκεφτήκαμε να επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε εκείνα τα ανοιξιάτικα basic κομμάτια που ταιριάζουν άψογα με τα αγαπημένα μας τζην παντελόνια.

Για να είμαστε ειλικρινείς όλα σχεδόν τα basic κομμάτια κάθε γυναικείας ντουλάπας -δηλαδή όλα τα t-shirts, όλα τα σακάκια, όλα τα πανωφόρια, όλα τα πλεκτά- ταιριάζουν γάντι με τα ντένιμ παντελόνια μας. Το μόνο εύκολο: Να συνδυάσεις ένα basic και ένα τζην… Ωστόσο εμείς παρακάτω ρίχνουμε φως στα κομμάτια εκείνα που είναι λίγο πιο trendy αυτή τη σεζόν. Εκείνα που είναι ένα βήμα πιο μπροστά σε ό,τι έχει να κάνει με τις τάσεις της φετινής άνοιξης. Με ένα scroll down μπορείς να ανακαλύψεις σε ποια ακριβώς basic κομμάτια αναφερόμαστε:

Το λευκό, ριχτό πουκάμισο

View this post on Instagram

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

Το oversized σακάκι

View this post on Instagram

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Η μπεζ καμπαρντίνα

View this post on Instagram

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Τα tank tops

View this post on Instagram

A post shared by Alexandra Pereira (@alexandrapereira)


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ