Τα ζώδια της ημέρας (11/04)

Ζώδια
Τα ζώδια της ημέρας (11/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 11 Απριλίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Διαχειριστείτε έξυπνα τα χρήματά σας. Θα εντυπωσιαστείτε από μια συνάντηση που θα έχετε ή σε μια προσφορά που θα σας γίνει. Δώστε λίγο πίστωση όμως χρόνου στο συναίσθημα σας πριν προβείτε σε συμπεράσματα και καταλήξεις.

Ταύρος

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, υπερασπίστε πιο μεθοδικά τα εργασιακά σας συμφέροντα. Οι άνεργοι μπορείτε να βρείτε λύσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες καινούργιους συμμάχους.

Δίδυμοι

Οικονομικά σας δίνεται μια μικρή βοήθεια αλλά μετ’ εμποδίων. Μην σας ενοχλεί η δεύτερη εκδοχή. Ξεπεράστε την απογοήτευση που σας δίνει το γενικότερο κλίμα και αξιοποιήστε τα μέσα που διαθέτετε.

Καρκίνος

Κάντε ακόμα μια αναθεώρηση του τρόπου ζωής σας έτσι ώστε το κόστος του να είναι μικρότερο. Μην απορρίπτετε προσκλήσεις για το μέλλον και συζητήστε ήρεμα τις προτάσεις που θα σας κάνουν.

Λέων

Δεν είναι ντροπή να εκφράσετε τα αισθήματα αγάπης που νιώθετε για κάποιον άνθρωπο. Τέλος αποφύγετε να αιφνιδιάσετε τον ίδιο σας τον εαυτό λοξοδρομώντας την στιγμή που πρέπει να προχωρήσετε σε ευθεία πορεία.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Κριό και μετά από λίγες μέρες στον Ταύρο, ορίζει ένα διάστημα εύνοιας στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μετά τα μέσα του μήνα υποχωρούν αντιξοότητες και δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα.

Ζυγός

Μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, άλλοι να αναζητήσετε λύσεις σε τρέχοντα προσωπικά ή αλλά προβλήματα σας, να τύχετε μια υποστήριξης από εξωτερικούς παράγοντες και τέλος να κάνετε μια σημαντική γνωριμία ή να συνάψετε μια βασική για εσάς καινούργια συνεργασία.

Σκορπιός

Σταδιακά νιώθετε ότι περνάτε σε μια πλεονεκτικότερη θέση τόσο από πλευράς δημιουργικότητας όσο και από πλευράς κοινωνικότητας. Ένα γεγονός ή μια καινούργια γνωριμία θα δώσει ένα καινούργιο νόημα στην καθημερινότητα και θα σας ωθήσει να βάλετε καινούργιους στόχους.

Τοξότης

Η εποχή σας βοηθά να βάλετε καινούργιους στόχους και να εξασφαλίσετε τη θέση σας κοινωνικά ή επαγγελματικά κάπου για τους επόμενους μήνες. Οι άνθρωποι θα σας δώσουν ευκαιρίες αλλά και θα σας δοκιμάσουν.

Αιγόκερως

Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και εξασφαλίστε ηρεμία στο στενό περιβάλλον. Αποφύγετε οτιδήποτε ή οποιονδήποτε σας εκνευρίζει ή σας χαλάει το σκηνικό.

Υδροχόος

Γίνετε πιο δραστήριοι στην εργασία σας και ίσως πιο επινοητικοί. Δώστε στον εαυτό σας μια μικρή δόση ξεκούρασης και ψυχαγωγίας τις οποίες χρειάζεστε. Δείξτε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε αυτούς που καταθέτουν έμπρακτα αισθήματα αφοσίωσης σε εσάς.

Ιχθύες

Η περίοδος σας διευκολύνει να νιώσετε πιο αισιόδοξοι και να αντιμετωπίσετε σθεναρά τα όποια εξωτερικά γεγονότα. Προφυλάξτε τη υγεία σας ωστόσο από την κόπωση και το άγχος.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ