Χρυσοχοΐδης σε Τσίπρα: Ανίερο να σκυλεύεις πολιτική σε φρέσκο αίμα δημοσιογράφου

Πολιτική

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της αύξησης των εγκληματικών ενεργειών με αφορμή τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έδωσε με στοιχεία ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Όπως φαίνεται από την ανάρτησή του στο Twitter, oι ανθρωποκτονίες μειώθηκαν επί ΝΔ σε σύγκριση με την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, το 2015 οι ανθρωποκτονίες στην Ελλάδα ανέρχονταν σε 93, ενώ το 2020 σε 73.

«Για τον κ. Τσίπρα, τα παρακάτω στοιχεία σημαίνουν πως η κυβέρνηση ”έχει αφήσει τη χώρα να μετατραπεί σε αποικία οργανωμένου εγκλήματος και ανεξέλεγκτης δράσης μαφιόζικων συμμοριών”. Κακό πράγμα να λες ψέματα. Ανίερο να σκυλεύεις πολιτική σε φρέσκο αίμα δημοσιογράφου», γράφει στην ανάρτησή του ο υπουργός.

Θυμίζουμε ότι προηγουμένως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει λόγο για μια «σειρά από δολοφονικές επιθέσεις, οι οποίες διαδέχονται η μια την άλλη» επιρρίπτοντας ευθύνες στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Παρακάτω, η ανάρτηση του κ. Τσίπρα.:

Με βαθύτατη ανησυχία παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες μια σειρά από δολοφονικές επιθέσεις που διαδέχονται η μία την…

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ