Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Είμαστε πανέτοιμοι να σηκώσουμε ρολά

Ελλάδα Επιχειρήσεις Οικονομία

Με ικανοποίηση υποδέχτηκαν την απόφαση για άνοιγμα των πρακτορείων τους οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ΟΠΑΠ, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης στο GRTimes.

«Μετά από πέντε μήνες, αν και οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές, είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε και να υποστηρίξουμε ότι μας επιβληθεί για λόγους ασφαλείας, ελπίζοντας ότι σύντομα θα ξεπεράσουμε την πανδημία και θα μπορέσουμε να μπούμε σε κανονική και πλήρη λειτουργία των πρακτορείων μας» τόνισε στο GRTimes ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΠΠ και πρόσθεσε ότι «το σημαντικό είναι πως θα σηκώσουμε επιτέλους ρολά και είμαστε πανέτοιμοι γι’ αυτό, καθώς -όπως θα γνωρίζετε – πέραν όλων των άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε, τα πρακτορεία είχαν τεράστιες διαρροές πελατών κυρίως στο διαδίκτυο».

Συμπλήρωσε δε, ότι «η προσμονή μας για άνοιγμα είναι μεγάλη. Θέλουμε πίσω τις ζωές μας, καθώς όλο αυτό το διάστημα δεν είναι μόνο ότι είμαστε κλειστοί, αλλά και το γεγονός ότι ο ΚΑΔ των τυχερών παιχνιδιών έχει εξαιρεθεί από πολλές οικονομικές ενισχύσεις της κυβέρνησης στο διάστημα του lockdown. Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν, αυτή τη στιγμή τα πάγια έξοδά μας τρέχουν και πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν γνωρίζει τις προϋποθέσεις και τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρηθούν για το άνοιγμα των πρακτορείων, ο κ. Πουλημάς σημείωσε πως «περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα από τη δημοσίευση της απόφασης στο ΦΕΚ, ωστόσο σε κάθε περίπτωση είμαστε πανέτοιμοι να σηκώσουμε ρολά και το θέλουμε πολύ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ