Τα ζώδια της ημέρας (09/04)

Ζώδια
Τα ζώδια της ημέρας (09/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 9 Απριλίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε στα ερωτικά σας θα αποδώσουν περισσότερο αυτό διάστημα, αρκεί να είστε αποφασισμένοι και ξεκάθαροι στο τι θέλετε!

Ταύρος

Οι καθυστερήσεις στα επαγγελματικά υποχωρούν, ενώ αργότερα θα έχετε και κάποιες μικρές αιφνίδιες ευκαιρίες στα οικονομικά σας, αρκεί να μην τις εξανεμίσετε.

Δίδυμοι

Αποφύγετε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα, μην αφήνετε στην τύχη περιουσιακές εκκρεμότητες. Πρόκειται για μια περίοδο μεταβατική αλλά και ανανεωτική για την ερωτική ζωή των περισσότερων από εσάς.

Καρκίνος

Συμφωνίες ή προτάσεις που θα γίνουν τώρα μπορεί να αποδειχτούν σημαντικές στο μέλλον. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει και η κοινωνική σας ζωή, ενώ όσοι ταλαιπωρηθήκατε επαγγελματικά ή στην υγεία σας τώρα αρχίζει η βελτίωση ή η αποκατάσταση.

Λέων

Παρατάξτε τις δυνάμεις σας σε θέση μάχης και ετοιμαστείτε για να πετύχετε καινούργιους στόχους, τόσο ερωτικούς όσο και οικονομικούς.

Παρθένος

Κάντε πιο αισθητή την παρουσία σας στο εξωτερικό περιβάλλον και διεκδικήστε δυναμικά ότι σας στερούν ή σας περιορίζουν οι άλλοι. Εκμεταλλευτείτε τις καλές στιγμές στον έρωτα.

Ζυγός

Ξεπεράστε τις κρίσεις πανικού και αμφιβολιών. Η Αφροδίτη από τις αρχές του μήνα στον Κριό, σας βοηθά να διαχειριστείτε επιτυχώς τα οικονομικά σας και να ανανεωθείτε στα ερωτικά σας.

Σκορπιός

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα προβληματιστείτε με την εργασία σας αλλά θα μπορέσετε τώρα να βρείτε μερικές σωτήριες λύσεις. Ήρθε η περίοδος να πάρετε αποφάσεις που θα σας απεξαρτήσουν από ασύμφορες δεσμεύσεις.

Τοξότης

Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό ενισχύει τον παράγοντα της τύχης και σας βοηθά να πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα βοηθήσουν την αποκατάσταση τόσο των σχέσεων όσο και την κάλυψη των αναγκών σας.

Αιγόκερως

Μην παρασύρεστε από υπερβολική περιέργεια. Κλείστε καινούργιες συμφωνίες χωρίς προκαταλήψεις και επιρροή από τρίτους, δώστε στον εαυτό σας περισσότερη δόση χρήσιμης δραστηριότητας.

Υδροχόος

Το στενό περιβάλλον συνεχίζει να σας απασχολεί και να σας ταλαιπωρεί. Κάντε τις δέουσες υπερβάσεις και αποφύγετε να χάσετε πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας να βελτιώσετε ανθρώπους που είναι ανεπίδεκτοι βελτίωσης.

Ιχθύες

Η εποχή αυτή θα κρίνει καθοριστικά τους επόμενους μήνες καθώς δίνει έμφαση στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά παράλληλα σας αφήνει μικρά περιθώρια να χαρείτε στιγμές αγάπης με τον σύντροφο σας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ