Το Mega ανακοίνωσε την Ελένη Μενεγάκη

Ελλάδα

Μια μεγάλη μεταγραφή ανακοίνωσε την Πέμπτη το Mega: η Ελένη Μενεγάκη εντάσσεται στο πρόγραμμα του καναλιού με καθημερινή εκπομπή από τη σεζον 2021-22.

Η κυρία Μενεγάκη, η οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα της στην τηλεόραση από το κανάλι, με έναν δεύτερο ρόλο στο τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης», απείχε εφέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα, έχοντας αποχωρήσει ύστερα από χρόνια από τον Alpha.

Η ανακοίνωση του καναλιού ήταν η ακόλουθη:

Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ