ΑΠΘ: Αντιεξουσιαστές γέμισαν υβριστικά συνθήματα και αφίσες κατά της Νιόβης Παυλίδου

Ελλάδα Παιδεία

Υβριστικά συνθήματα, τρικάκια και αφίσες τοποθέτησαν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου σε κτίριο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ εναντίον της Καθηγήτριας του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, και Συμπαραστάτριας του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Νιόβης Παυλίδου.

Ανάρτηση για την επίθεση σε βάρος της η κ. Παυλίδου σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι:

Παρόλο που ζήσαμε πολλά στο Πανεπιστήμιο τα τελευταία χρόνια, ομολογώ ότι αυτή η κίνηση με ξάφνιασε. Έχω απομακρυνθεί εδώ και ένα χρόνο από το πανεπιστήμιο, και οι τοποθετήσεις μου γύρω από τα πανεπιστημιακά είναι λιγοστές και ψύχραιμες. Χαίρομαι που στο ΑΠΘ διατηρήσαμε γενικά καλό επίπεδο σπουδών μέσα σε αυτό το περιβάλλον, και πιστεύω ότι οι φοιτητές μας το καταλαβαίνουν. Όσο για τους «εξωπανεπιστημιακούς» παράγοντες, αυτοί είναι πραγματικά ζήτημα της πολιτείας, όχι δικό μας. Αξίζει στη νεολαία μας μια καλή ποιότητα σπουδών! Και πρέπει να την εξασφαλίσουμε ως κοινωνία.“.

Οι αφίσες και τα τρικάκια έχουν την υπογραφή της κατάληψης Terra Incognita.

Στην ανακοίνωση της Terra Incognita, αναφέρεται πως “εν όψει της πανελλαδικής μέρας δράσης ενάντια στην μπατσοκρατία των πανεπιστημιακών χώρων, το πρωί της Τετάρτης 7 Απρίλη πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με σπρέι, τρικάκια και αφίσες στο γραφείο της Παυλίδου αλλά και στους χώρους του Πολυτεχνείου, για να θυμάται πολύ καλά η ίδια και το υπόλοιπο σινάφι της πως τίποτα δε θα περάσει έτσι”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ