Λαμπρογεώργος: Καταλύτης η πανδημία για τηλεργασία-τηλεκπαίδευση (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Επιχειρήσεις Παιδεία Τεχνολογία

Στην εκδήλωση που διοργανώνουν αύριο το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco, σε συνεργασία με το CITY College, University of York Europe Campus αναφέρθηκε ο υπεύθυνος Πωλήσεων για τον Δημόσιο Τομέα της CISCO και Διευθυντής του Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού στη Θεσσαλονίκη Νίκος Λαμπρογεώργος μιλώντας το πρωί της Τρίτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Θέμα της εκδήλωσης είναι «Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός στην Εργασία, στην Εκπαίδευση, στην καθημερινότητά μας» και στο επίκεντρο θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, το υβριδικό μοντέλο εργασίας και εκπαίδευσης, καθώς και οι υποδομές που απαιτούνται για την εφαρμογή του.

«Είχαμε την τεχνολογία και δεν εφαρμόζαμε τις λύσεις», είπε ο κ. Λαμπρογεώργος προσθέτοντας πως η πανδημία λειτούργησε σαν επιταχυντής των εξελίξεων, σαν «καταλύτης» για την εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης και της τηλεργασίας, ενώ αναφέρθηκε και στις νέες ευκαιρίες και προκλήσεις που δημιουργεί η νέα εποχή.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Νίκος Λαμπρογεώργος στη Μαρία Σαμολαδά: 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ