Τα ζώδια της ημέρας (06/04)

Ζώδια
Τα ζώδια της ημέρας (06/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 6 Απριλίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Οι γενικότερες εξελίξεις είναι πολύ χρήσιμες για τις υποθέσεις σας. Θέματα που χρονίζουν φαίνεται ότι μπαίνουν σε πορεία διευθέτησης, αρκεί να έχετε ξεκαθαρίσει τα περιθώρια και τους τομείς δράσης σας.

Ταύρος

Κάποιες μικρές παραχωρήσεις απέναντι σε δικούς σας ανθρώπους, όχι απαραίτητα της οικογένειας, κρίνονται αναγκαίες και είναι αυτές ακριβώς οι παραχωρήσεις που θα ανοίξουν τον δρόμο σε καλές συνεννοήσεις και σε απτά, διαδοχικά αποτελέσματα. Τα

Δίδυμοι

Το σπίτι είναι ένας τομέας που θα σας απασχολήσει και η διευθέτηση των ζητημάτων που σχετίζονται με αυτό θα σας προσφέρει ανακούφιση και σε κάποιους από εσάς και ανανέωση.

Καρκίνος

Οι δουλειές που περιμένετε αρχίζουν να αποκτούν υπόσταση, αλλά δεν πρέπει να απογοητευτείτε όταν το επόμενο διάστημα φέρει καθυστερήσεις και αναστάτωση.

Λέων

Οι πιο υπομονετικοί από εσάς θα καταφέρετε να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδια δράσης σας, ενώ εκείνοι που έχετε σχέση επαγγελματική με το εξωτερικό θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες προσαρμογές στα σχέδιά σας.

Παρθένος

Αισθηματικά έχετε ένα θετικό ολιγοήμερο που μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμή ζητήματα, να κάνετε τολμηρά βήματα οι ελεύθεροι και γενικότερα, να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

Ζυγός

Τα οικονομικά ενισχύονται από τον παράγοντα της τύχης και εξελίσσονται ικανοποιητικά τα ζητήματα που σας αφορούν. Διατηρήστε όμως τον έλεγχο, τακτοποιήστε υποχρεώσεις και φροντίστε να μην εκτίθεστε σε περιττούς κινδύνους.

Σκορπιός

Φροντίστε να ξεπεράσετε νομικά εμπόδια που παρεμβάλλονται σε οικονομικές δοσοληψίες, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν σε κληρονομικά ζητήματα ή σε αντικρουόμενα συμφέροντα συγγενών και συνεργατών.

Τοξότης

Η καλή προετοιμασία, βοηθά σε κάθε περίσταση και σας επιτρέπει να κάνετε βήματα για την βελτίωσή της. Σε αυτά που έχετε δίκαιο, θα έχετε και γρηγορότερα αποτελέσματα,

Αιγόκερως

Οι ελεύθεροι φανείτε περισσότερο τολμηροί στις διεκδικήσεις σας και δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό εκεί που χρειάζεται.

Υδροχόος

Στις επαγγελματικές και άλλες προκλήσεις θα καταλάβετε πως πρέπει να συμπεριφερθείτε, σε τι να δώσετε σημασία και σε τι προτεραιότητα.

Ιχθύες

Αποφύγετε τους άκαρπους εγωισμούς στα αισθηματικά σας. Στην εργασία προστατέψτε τα συμφέροντά σας με τρόπο που να τα εξασφαλίζει.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ