Τα ζώδια της ημέρας (05/04)

Ζώδια
Τα ζώδια της ημέρας (05/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 5 Απριλίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Οργανωθείτε και ξεκινήστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με το περιβάλλον, αφού προηγουμένως ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας, τις δυνατότητές σας που και αυτές με τη σειρά τους θα καθορίσουν τους στόχους σας.

Ταύρος

Είστε πιο ισχυροί απέναντι σε καταστάσεις και ανθρώπους και αυτό σας κάνει ευέλικτους και αποτελεσματικούς. Η εργασία θα έχει διακυμάνσεις, περισσότερο σε ότι αφορά στις σχέσεις σας στον χώρο αυτόν.

Δίδυμοι

Υπάρχει υποστήριξη για το άτομό σας, αλλά υπάρχει και παρασκήνιο το οποίο θα παραμείνει αδρανές για όσο διάστημα χρειαστεί. Να είστε προσεκτικοί στις προσωπικές σας σχέσεις!

Καρκίνος

Φροντίστε να κινηθείτε έξυπνα, χωρίς να ανακοινώνετε τις προθέσεις και την στρατηγική σας. Σε προσωπικά θέματα, φαίνεται να δέχεστε πιέσεις, ιδιαίτερα από άτομα με μεγάλη επιρροή στη ζωή σας.

Λέων

Είναι η περίοδος που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα που αν δεν τα χειριστείτε σωστά, μπορεί να σας κοστίσουν την ψυχική σας γαλήνη.

Παρθένος

Ξεπεράστε την διέγερση του εγωισμού σας και καταλάβετε ότι έχετε πολλά περισσότερα να κερδίσετε αν δεν ρίξετε «μπουνιά στο μαχαίρι».

Ζυγός

Ασχοληθείτε με το οικογενειακό περιβάλλον και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε στωικοί και να μην ανοίγετε νέα μέτωπα. Οικονομικά πιέστε λίγο περισσότερο.

Σκορπιός

Οι προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις είναι ένας τομέας με πλούσια δράση καθώς ευνοείστε στην επικοινωνία και στις εντυπώσεις που προκαλείτε στο περιβάλλον.

Τοξότης

Η γλώσσα του σώματος λέει πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε, αλλά να θυμάστε ότι υπάρχουν και αδιάκριτα βλέμματα τα οποία δεν είναι τόσο καλοπροαίρετα απέναντί σας.

Αιγόκερως

Προσοχή στις λεπτομέρειες, τόσο στη δουλειά, όσο και στις προσωπικές σας επιδιώξεις. Κάποιες αλλαγές που φοβάστε δεν είναι τόσο επικίνδυνες.

Υδροχόος

Κάποιοι φροντίζουν να σας υπενθυμίζουν τις υποχρεώσεις σας απέναντί τους. Φανείτε όμως κι εσείς αποφασιστικοί στη συμπεριφορά και στο πως θέλετε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ιχθύες

Είναι η περίοδος που πρέπει να δώσετε προσοχή σε ό,τι μπορεί να βελτιωθεί στην προσωπική σας ζωή. Μην αφήνετε μια ένταση να διαιωνίζεται χωρίς λόγο και αποτέλεσμα.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ