Τα ζώδια της ημέρας (02/04)

Ζώδια
Τα ζώδια της ημέρας (02/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 2 Απριλίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η μέρα σας θέλει συγκεντρωμένους στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τα θέματα που χρειάζονται επιστασία και οτιδήποτε σας ενοχλεί όπως έχει διαμορφωθεί.

Ταύρος

Θα χρειαστεί πειθαρχία εκ μέρους σας, στοιχείο που λείπει σε πολλούς από εσάς αυτήν την περίοδο , αλλά αν το αποφασίσετε θα τα καταφέρετε. Οι άλλοι σας απασχολούν και πάλι.

Δίδυμοι

Αισθηματικά, η μέρα ωφελεί τις προσπάθειες βελτίωσης της σχέσης σας, έστω και αν διατηρεί σε υψηλό βαθμό τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειές σας.

Καρκίνος

Ξεκινά η περίοδος που θα δοκιμάσει σε κάποιο βαθμό την ετοιμότητά σας για το μέλλον, που θα προσαρμόσει τις ασχολίες σας σε πιο πρακτικά ζητήματα και που θα ανταμείψει τις καλές σας προσπάθειες.

Λέων

Ο Απρίλιος ξεκίνησε φέρνοντας αλλαγές στην καθημερινότητά σας και δείχνει τομείς που πρέπει να ενεργοποιηθείτε, η να ερευνήσετε τη σημασία τους για το μέλλον.

Παρθένος

Η ένταση του προηγούμενου μήνα φαίνεται να καταλαγιάζει από πλευράς φαινομένων, αλλά είστε ακόμη επηρεασμένοι και λίγο μουδιασμένοι.

Ζυγός

Σύμμαχός σας σε αυτήν τη νέα φάση ζωής είναι η αποφασιστικότητά σας, η οποία σας βοηθά να πάρετε θέση και να ενεργήσετε άμεσα για την προστασία των συμφερόντων σας.

Σκορπιός

Οι πιο υπεύθυνοι λόγω θέσης και ρόλου από εσάς θα ασχοληθείτε πιο σοβαρά με κάποιο καθήκον που απορρέει από τις προηγούμενες ενασχολήσεις σας.

Τοξότης

Η εργασία φαίνεται να γίνεται πιο ουσιαστική, ενώ μια γνώση, ένα ταλέντο ή μια ιδιότητα φαίνεται να εξελίσσεται ακόμα περισσότερο. Μην αφήσετε τα πλεονεκτήματά σας να χαθούν!

Αιγόκερως

Μην διστάζετε να ξοδέψετε μερικά χρήματα για να υποστηρίξετε ένα χόμπι σας το οποίο βρίσκει και πρακτική εφαρμογή σε έναν πολύ ιδιαίτερο τομέα της καθημερινότητας.

Υδροχόος

Το θέμα σας τώρα είναι πως θα εκφράσετε τις γνώσεις και πως θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Μερικοί από εσάς θα ξεκινήσετε μια ασχολία ή οποία θα γίνει επικερδής στο μέλλον.

Ιχθύες

Αισθηματικά δεν σας επιτρέπονται οι επιπολαιότητες αλλά ούτε και η ματαιοδοξία. Μια ιδέα δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει και σε κάποια ευρεσιτεχνία και να σας χαρίσει προβολή, αναγνώριση και χρήμα.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ