Το νέο τεύχος Απριλίου του ELLE απλώς το θες!

Μόδα
Το νέο τεύχος Απριλίου του ELLE απλώς το θες!

Το τεύχος Απριλίου του ELLE χορεύει με απόλυτη ελευθερία. Λικνίζεται με ασπρόμαυρους πειραματισμούς δίπλα στη θάλασσα, φορά ρομαντικές διαφάνειες και όλα τα trends της σεζόν που αγαπάμε. Θα τα αγαπήσετε και εσείς.

Στις σελίδες του, η τραγουδίστρια FKA Twigs μιλά αποκλειστικά στο ELLE και το αποτέλεσμα είναι μια γενναία, επίκαιρη εξομολόγηση για την κακοποίηση που υπέστη από τον σύντροφό της.
Μαζί θα ανακαλύψουμε το πόσο ανάγκη έχουμε την έξαψη της δημιουργίας, μέσα από τις συναντήσεις μας με τον γοητευτικό Νίκο Πουρσανίδη, τις δυναμικές Amber Valletta και Misty Copeland.
Στο νέο τεύχος του ELLE, με αφορμή την Ημέρα της Γης (22/4), μοιραζόμαστε όλα τα νέα green κινήματα και τις καινούριες συνήθειες που μπορούμε να υιοθετήσουμε για να σώσουμε τον πλανήτη, στην πιο κομβική ίσως στιγμή της πρόσφατης ιστορίας μας ως ανθρωπότητα.

Ωστόσο, ό,τι και να συμβαίνει, στο ELLE ονειρευόμαστε, ευχόμαστε και πιστεύουμε στον έρωτα. Γι’ αυτό αναρωτιόμαστε αν έχει αλλάξει ο τρόπος που θα τον φέρνουμε στη ζωή μας. Ακόμη κι έτσι, όμως, ο έρωτας και η αγάπη θα είναι ό,τι μας καθορίζει. Ό,τι θα μας δίνει δύναμη. Αυτό είναι η δική μας επανάσταση, η δική μας ελευθερία.

Μαζί με το τεύχος Απριλίου κυκλοφορεί το πολύχρωμο ELLE DECORATION που μας φτιάχνει τη διάθεση βάζοντάς μας σε σπίτια γεμάτα αισιοδοξία και έξυπνες ιδέες διακόσμησης.

Το ELLE Απριλίου έχει δώρο το body lotion του θρυλικού αρώματος Angel Mugler.
Σε απελευθερώνει…Αναζήτησέ το!


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ