Τα ζώδια της ημέρας (01/03)

Ζώδια
Τα ζώδια της ημέρας (01/03)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με το διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 1 Μαρτίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Μην αφήνετε τα θέματα που σας αφορούν να εξελίσσονται στην τύχη. Αν νιώσετε ότι μένετε μόνοι ξαφνικά, ότι οι άλλοι γύρω σας αλλάζουν πορεία πλεύσης ή ότι η οικογένεια επαναστατεί απέναντί σας, μην πεισμώνετε και μην φέρεστε σκληρά.

Ταύρος

Όλα ακολουθούν μια διαδρομή που σας εξυπηρετεί αθέατα! Συνεχίστε τις προσπάθειες που σας βοηθούν να εξελιχτείτε και να κερδίσετε σημαντικές μάχες

Δίδυμοι

Μέρα εξαιρετικά ποικίλη και ενδιαφέρουσα. Προβλέπεται έντονο συναίσθημα αλλά και επιτακτική ανάγκη προάσπισης του ζωτικού σας χώρου, είτε αυτός λέγεται εργασία, είτε προσωπική ζωή.

Καρκίνος

Το απρόοπτο θα λειτουργήσει αρκετές φορές, τις περισσότερες μάλλον ευχάριστα. Περιποιηθείτε την εμφάνισή σας, πιστέψτε περισσότερο στην αξία σας και υποδεχτείτε την περίοδο εύνοιας που περιμένατε.

Λέων

Είναι κάπως περίεργο για τους περισσότερους από εσάς να είστε αναγκασμένοι να περιμένετε την εξέλιξη σε ζωτικά σας θέματα. Συνήθως είστε εσείς οι οποίοι προκαλείτε την τύχη σας!

Παρθένος

Σήμερα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας. Πράγματι είναι δύσκολο να βγάλετε σαφή συμπεράσματα από την συμπεριφορά των άλλων, είτε στο σπίτι και στην οικογένεια, είτε στο κοινωνικό σας περιβάλλον

Ζυγός

Οι περισσότερες εξελίξεις στα θέματα που σας απασχολούν, φαίνεται να μην συμφωνούν με τις επιθυμίες, ή τις προσδοκίες σας. Αντιμετωπίστε ένα – ένα τα θέματα που σας εκνευρίζουν ή σας ταλαιπωρούν και μην πελαγώνετε όταν τα σκέφτεστε.

Σκορπιός

Είναι μια μέρα αναγκαστικής προσγείωσης στην πραγματικότητα, αλλά δείτε το σαν στάση ανεφοδιασμού των δυνάμεών σας. Προσοχή σε ότι σας εκνευρίζει!

Τοξότης

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Ασχοληθείτε με ό,τι σας απασχολεί επιδεικνύοντας δημιουργικό πνεύμα και διάθεση ευχάριστη.

Αιγόκερως

Σας απασχολούν και σας προβληματίζουν οι άλλοι, είτε βρίσκονται στο κοινωνικό σας περιβάλλον, είτε στην εργασία. Δοκιμάστε τη διπλωματία στη συμπεριφορά σας και δεν θα χάσετε!

Υδροχόος

Διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά τα οικονομικά σας. Η μέρα σας φέρνει σκέψεις για ένα ζήτημα υποχρεώσεων, αλλά σας δίνει και τρόπο να αποφύγετε κάποια έξοδα.

Ιχθύες

Ένα ερωτικό μυστικό πρέπει να παραμείνει αθέατο. Μην παρασύρεστε και μην κάνετε εξομολογήσεις σε ανθρώπους που δεν έχουν κανένα λόγο να σας υποστηρίξουν.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ