Τα ζώδια της ημέρας (22/02)

Ζώδια
Τα ζώδια της ημέρας (22/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με το διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 22 Φεβρουαρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Συμβάλλετε δημιουργικά για την βελτίωση των σχέσεών σας. Τα οικονομικά σας ταλαιπωρούνται με κάποια πρόσθετα έξοδα, τα οποία φτάνουν στο τέλος τους.

Ταύρος

Εναλλαγές ή ακόμα και κάποια αστάθεια στον τρόπο σκέψης ή εύκολη αλλαγή απόψεων, είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσει σε κάποια μορφή παρεξηγήσεων με τους άλλους. Μην επιμένετε όταν συναντάτε σθεναρή αντίσταση.

Δίδυμοι

Ίσως είναι πιο φρόνιμο να μην λέτε ανοιχτά την γνώμη σας ή να αποφεύγετε να πείσετε τους άλλους για την ορθότητα των απόψεών σας τώρα. Οι συμφωνίες, οι συναλλαγές και η υπογραφή συμβολαίων χρειάζονται προσοχή.

Καρκίνος

Ανανεώστε τις γνωριμίες σας, ανακαλύψτε νέους τρόπους επικοινωνίας και πλησιάστε συχνότερα τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Η επιθυμία σας για συζήτηση ή ανταλλαγή ιδεών επάνω σε ένα θέμα θα αποδειχτεί αρκετά συμφέρουσα για εσάς.

Λέων

Ξεχασμένα ή εντελώς παραμελημένα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια με κάποιο απρόσμενο τρόπο σήμερα. Βελτιώστε προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις.

Παρθένος

Οι σχέσεις με τους γονείς, τα παιδιά και άλλους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας, θα προκαλούν ισχυρά συναισθήματα ή κάποια μορφή έντασης τώρα. Φανείτε διπλωμάτες και ευέλικτοι.

Ζυγός

Οι αναμνήσεις από την ζωή σας φαίνεται πως θα αρχίσουν να παίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας τώρα. Καθόλου απίθανο να νιώθετε έντονη την επιθυμία να αποκαταστήσετε ή αντικαταστήσετε ένα τρόπο ζωής που έχετε βαρεθεί ή που δεν σας γεμίζει πάρα πολύ.

Σκορπιός

Βρείτε τρόπο να συμπληρώσετε τις ελλείψεις σας και αναπτύξτε περισσότερο τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Πολλά πράγματα ή συναισθηματικές εμπειρίες θα αρχίσουν επίσης να ξεκαθαρίζουν.

Τοξότης

Το ενδιαφέρον σας για τα χρήματα, τις από κοινού με κάποιον άλλο οικονομικές σας υποθέσεις, και την περιουσία σας ή τα προσωπικά σας αντικείμενα με τα οποία έχετε κάποιο συναισθηματικό δεσμό, προκύπτουν αιφνίδια και εκτός προγραμματισμού.

Αιγόκερως

Χαμογελάτε συχνότερα, ανταποκριθείτε σε προτάσεις που θα σας γίνουν και «εργαστείτε» για την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Ερωτικά θα είστε αρκετά καλυμμένοι αλλά θα υπάρξουν και στιγμές όπου είτε η ζήλια είτε η ανασφάλεια θα παίξουν με τα νεύρα σας.

Υδροχόος

Ελέγχετε τη συμπεριφορά σας. Η φαντασία σας ή οι εξωπραγματικές σκέψεις ίσως σας παρασύρουν στο να βγάζετε συμπεράσματα για τους άλλους τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ιχθύες

Είστε περισσότερο ευαίσθητοι, επηρεάζεστε εύκολα, και γίνεστε ονειροπόλοι ή ιδεαλιστές από την μια στιγμή στην άλλη. Αξιοποιήστε την ευκαιρία μιας σημαντικής συμμαχίας και καλλιεργήστε την αισιοδοξία κόντρα στην γενικότερη κατήφεια.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ