Τα ζώδια της ημέρας (20/02)

Ζώδια
Τα ζώδια της ημέρας (20/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με το διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 20 Φεβρουαρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Οι καταστάσεις είναι λίγο περίεργες και τα γεγονότα θα απειλήσουν την πορεία των συμφερόντων σας. Οργανώστε το χρόνο σας χωρίς να αναλώνεστε σε επαφές και σε συναναστροφές ανώφελες.

Ταύρος

Φροντίστε να είστε οργανωμένοι στις πρωτοβουλίες που θα πάρετε και προνοητικοί στις εργασίες με τις οποίες θα ασχοληθείτε. Ο Άρης ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιό σας.

Δίδυμοι

Αποφύγετε ριψοκίνδυνες πρωτοβουλίες στην δουλειά σας και μην επιχειρείτε αλλαγές αν δεν έχετε εχέγγυα επιτυχίας. Κάποιοι σας ωθούν σε ακραίες συμπεριφορές και χρειάζεται προσοχή.

Καρκίνος

Ζήστε τα ευχάριστα απρόοπτα, ενισχύστε την ερωτική σας ζωή και ανταποκριθείτε σε προτάσεις με νόημα. Πάρτε εσείς τις πρωτοβουλίες που πρέπει.

Λέων

Ένα ερωτικό πάθος μπορεί να σας απεξαρτήσει από κάπου που είχατε παγιδευτεί αλλά μπορεί να σας κοστίσει και μια μεγάλη ταλαιπωρία. Αποφύγετε την δεύτερη εκδοχή.

Παρθένος

Προσπαθήστε να είστε περισσότερο ξεκάθαροι στις απόψεις σας. Το διάστημα αυτό γίνεστε πιο κοινωνικοί και αναγκάζεστε να αγωνιστείτε στον επαγγελματικό χώρο.

Ζυγός

Ελέγχετε τις ευαισθησίες αλλά και τις ιδιοτροπίες του χαρακτήρα σας και μην αφήνετε προβλήματα δευτερεύουσας σημασίας να σας διασπάσουν από τα σημαντικά και τα ωφέλιμα.

Σκορπιός

Αξιολογήστε τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε, μην εγκαταλείπετε κάτι σίγουρο για κάτι το γοητευτικό, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες της τύχης στα αισθηματικά σας, των οποίων η εκδήλωση θα είναι αιφνίδια.

Τοξότης

Ερωτικά μπορείτε να βιώσετε δυνατές καταστάσεις οι οποίες όμως έχουν περισσότερο εμπειρικό χαρακτήρα. Σας αρέσει να πειραματίζεστε αλλά προσέξτε να μην πληρώσετε εσείς τα σπασμένα.

Αιγόκερως

Θα γοητευτείτε με το φλερτ ενός ξεχωριστού ανθρώπου αλλά καλά θα κάνετε να μην αφήσετε αυτή την γοητεία να σας παρασύρει κάπου που δεν θα έπρεπε, ή κάπου που δεν θα έχετε εσείς τον έλεγχο.

Υδροχόος

Βρεθείτε εκεί που θα περάσετε όμορφα και θα ξεκουραστείτε. Αποφύγετε την υπερβολή και σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε μια καλύτερη διατροφή, ιδιαίτερα αν το σκέφτεστε από καιρό.

Ιχθύες

Ξεκουραστείτε και ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί. Γεμίστε μπαταρίες και δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα από ότι στο παρελθόν. Το παρόν μπορεί να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο!


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ