Τα ζώδια της ημέρας (21/02)

Ζώδια
Τα ζώδια της ημέρας (21/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με το διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 21 Φεβρουαρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Παρόλο που η διάθεσή σας βοηθά να κάνετε νέες γνωριμίες ή να βρείτε λύσεις σε τρέχοντα προβλήματα, το στενό περιβάλλον αλλά και ο ίδιος σας ο εαυτός θα σας απασχολήσουν αρκετές φορές.

Ταύρος

Αποφύγετε να αναλάβετε ευθύνες σε θέματα που δεν σας αφορούν. Αποφύγετε επίσης να αναμιχθείτε σε υποθέσεις αγαπημένων ανθρώπων, αν δεν σας το έχουν ζητήσει εκείνοι.

Δίδυμοι

Ένας άνθρωπος ή ένα περιστατικό θα συμβάλει στην πραγματοποίηση μιας προσδοκίας σας. Τα προβλήματα δικών σας ανθρώπων θα απασχολήσουν και θα κληθείτε να συμβάλετε στη λύση τους.

Καρκίνος

Η μέρα σας βοηθά να κάνετε κάποια οικιακά ξεκαθαρίσματα. Να απαλλάγείτε από ότι πια δεν σας χρειάζεται. Αποφύγετε να κάνετε μια μεγάλη διαδρομή.

Λέων

Οικονομικά κινηθείτε με μεθοδικότητα και όχι παρορμητικά, κλείστε υποχρεώσεις πριν ανοίξετε καινούργια μέτωπα και γενικότερα μην φθείρετε τον εαυτό σας με υπερβολές στην εργασία όσο και στις κοινωνικές σας σχέσεις.

Παρθένος

Αισιόδοξoς είναι αυτός που προετοιμάζεται όχι μόνο για το καλό αλλά και για το κακό. Οι καινούργιες γνωριμίες θα αποτελέσουν σημαντικές προϋποθέσεις για αυτήν την περίοδο.

Ζυγός

Η ερωτική σας ζωή εμπεριέχει πρόκληση, απόλαυση αλλά και μια μικρή διακινδύνευση της ηρεμίας σας. Κρατήστε μικρό καλάθι όμως σε μεγάλες υποσχέσεις που σας δίνουν.

Σκορπιός

Αυτήν την περίοδο αναπτύσσετε μεγαλύτερη ικανότητα να συμπονάτε και να επικοινωνείτε ανοιχτά και ζεστά με τους άλλους. Μια νέα έννοια συνεργασίας μπορεί να αλλάξει κάποια καθημερινή σας συνήθεια.

Τοξότης

Ένα βαθύτερο δέσιμο και εμπιστοσύνη με τους άλλους κοντινούς σας είναι πιθανά, αν είστε πρόθυμοι να κάνετε κάποιες μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές στην συμπεριφορά σας.

Αιγόκερως

Οι διαθέσεις σας πολλές φορές θα είναι άστατες, ανήσυχες, ή και απρόβλεπτες ειδικά στις σχέσεις σας με τους συγγενείς. Αποφύγετε να είστε απόλυτοι στις απόψεις που μοιράζεστε με τρίτους.

Υδροχόος

Οι σχέσεις με την οικογένειά σας ίσως περάσουν κάποια σοβαρή ένταση μέχρι το μεσημέρι.

Ιχθύες

Η συναισθηματική σας ασφάλεια εξαρτάται από το πώς και πόσο μπορείτε να αγαπάτε. Η υλική από το πόσο μπορείτε να περιορίσετε τα έξοδα σας.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ