Τα ζώδια της ημέρας (18/02)

Ζώδια
Τα ζώδια της ημέρας (18/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με το διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 18 Φεβρουαρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Οι συγκυρίες σας αναγκάζουν να αναπτύξετε ταχύτητα και να λειτουργήσετε περισσότερο πρακτικά από ότι θεωρητικά. Συμπαρασταθείτε σε εκείνους που προσβλέπουν σε εσάς.

Ταύρος

Μια λεπτομέρεια που σας διαφεύγει είναι ότι το περιβάλλον έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας από όσο φαντάζεστε. Δεν χρειάζονται οι άλλοι αποδείξεις, παρά μόνον εσείς. Και σήμερα θα τις έχετε!

Δίδυμοι

Η μέρα σας υποδεικνύει τι και ποιους δεν είχατε υπολογίσει σαν εμπόδια, ποιους τομείς πρέπει να καλύψετε και ποιες ικανότητές σας πρέπει να τονίσετε.

Καρκίνος

Εσείς θα επιλέξετε το δρόμο που θα ακολουθήσετε για να φτάσετε στους στόχους σας, που ναι, είναι πολλοί αυτήν την εποχή Αισθηματικά υπάρχει ένταση αλλά μπορείτε να κατευνάσετε τα πράγματα σήμερα.

Λέων

Ευνοούνται σήμερα οι επαγγελματικές συνεννοήσεις και κάποιες οικονομικές διευθετήσεις. Φροντίστε να είστε συνεπείς ως προς τις υποχρεώσεις σας.

Παρθένος

Αισθηματικά τα νερά εξακολουθούν να είναι θολά, αλλά έχετε κι εσείς μερίδιο της ευθύνης, γι αυτό μπορείτε να ξαναβάλετε τα πράγματα στη θέση τους, αρκεί να το θέλετε.

Ζυγός

Μην αναλώνεστε σε σκέψεις που αυτή τη στιγμή δεν οδηγούν κάπου. Οι αντιθέσεις στο περιβάλλον σας εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν,

Σκορπιός

Οι καταστάσεις σας αναγκάζουν να είστε περισσότερο του δέοντος συμβιβαστικοί. Ασχοληθείτε όμως και με ότι σας ευχαριστεί, επιδιώξτε στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης επικοινωνήστε με άτομα που σας γνωρίζουν καλά και σας στηρίζουν διαρκώς.

Τοξότης

Κάποια πρόσφατη, ευνοϊκή, ρύθμιση στις υποθέσεις σας αναπτερώνει το ηθικό σας και βελτιώνει τη διάθεσή σας. Η μέρα σήμερα ευνοεί τα μικρά βήματα προς την κατεύθυνση της οικονομικής σας ασφάλειας.

Αιγόκερως

Αλλάξτε στάση απέναντι σε θέματα που καθυστερούν την εξέλιξή σας. Επωφεληθείτε από κάποια αλλαγή κλίματος στην εργασία.

Υδροχόος

Τα αισθηματικά σας δείχνουν να απομακρύνονται από την ένταση των προηγούμενων ημερών. Αν το θελήσετε, μπορείτε τώρα να επενδύσετε περισσότερο σε κάποιον άνθρωπο που θεωρείτε να σας ταιριάζει.

Ιχθύες

Φροντίστε να αποφύγετε την ένταση στα αισθηματικά σας και να μη βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα από ενδείξεις. Έχετε το χάρισμα να φέρνετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ