Καστοριά: Ισχυρή έκρηξη ισοπέδωσε το ξενοδοχείο «Τσάμης» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Επιχειρήσεις

Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο ξενοδοχείο «Τσάμης» στην Καστοριά με αποτέλεσμα το εμβληματικό τουριστικό συγκρότημα της περιοχής να μετατραπεί σε άμορφη μάζα.

Η έκρηξη, σύμφωνα με το Ola deka Kastoria, ήταν πολύ δυνατή και όπως δείχνουν οι εικόνες, το κτίριο του ξενοδοχείου ισοπεδώθηκε. Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για μικρές εστίες φωτιάς μετά την έκρηξη.

Γυαλιά, θραύσματα, μεταλλικά αντικείμενα του τριώροφου ξενοδοχείου διασκορπίστηκαν σε ακτίνα τουλάχιστον 80 μέτρων.

Η αστυνομία προχώρησε για λόγους ασφαλείας σε αποκλεισμό της περιοχής. Επίσης, απέκλεισε τον κεντρικό οδικό άξονα που οδηγεί στην πόλη της Καστοριάς και περνά σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο.

Από την Περιφερειακή διεύθυνση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας και την αστυνομία Καστοριάς έγινε γνωστό πως ο ιδιοκτήτης της μονάδας διαβεβαίωσε ότι το ξενοδοχείο τον τελευταίο χρόνο δεν λειτουργούσε, ήταν κλειστό και δεν υπήρχε κανείς στις εγκαταστάσεις του

Το ξενοδοχείο «Τσάμης», δυναμικότητας 80 κλινών, θεωρούνταν εμβληματικό τουριστικό συγκρότημα της Καστοριάς. Βρισκόταν κοντά στη λίμνη και είχε πολύ καλή θέα στην ακριτική πόλη.

Έρευνα για τα αίτια της έκρηξης που προκάλεσε την ολοκληρωτική καταστροφή του ξενοδοχείου διενεργούν η πυροσβεστική και η αστυνομία.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο της έκρηξης από το oladeca.com:

τσαμης-3

τσαμης-4

τσαμης-2

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ