Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους-«χάδι» οι δύο ανήλικοι για τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη

Ελλάδα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους (εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα) και καταβολή χρηματικής εγγύησης αφέθηκαν με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, οι δύο ανήλικοι για τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη.

Ελεύθερος χωρίς όρους, ήταν η απόφαση για τον 26χρονο ειδικό φρουρό που έδινε συμβουλές στη μητέρα των δύο αγοριών ώστε να αποφύγουν το αυτόφωρο.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, στα δύο αδέλφια επιβλήθηκε εγγυοδοσία 2.000 ευρώ έκαστος, ο όρος της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους ανά δεκαήμερο και η επιτήρηση απο επιμελητή κοινωνικής αρωγής.

Στην απολογία τους, αμφότεροι οι ανήλικοι ζήτησαν συγγνώμη και δήλωσαν μετανιωμένοι, εμμένοντας πάντως στον αρχικό τους ισχυρισμό ότι προκλήθηκαν από τον σταθμάρχη.

Από την πλευρά του, ο ειδικός φρουρός ισχυρίστηκε ότι η τηλεφωνική του επικοινωνία με τη μητέρα είχε ως στόχο να παραδοθούν τα παιδιά στις αρχές.

«Ζήτησαν μια ευκαιρία και την πήραν, έχουν μετανιώσει για την πράξη τους, αποδόθηκε δικαιοσύνη», δήλωσε ο συνήγορος των δύο ανηλίκων μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ