ΕΒΕΘ: Ικανοποίηση για το άνοιγμα των καταστημάτων

Επιχειρήσεις

Την ικανοποίησή του για το άνοιγμα των καταστημάτων από την προσεχή Δευτέρα εκφράζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, το ΕΒΕΘ απηύθυνε έκκληση σε επιχειρήσεις αλλά και καταναλωτές για αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το Επιμελητήριο σε σχετική ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης πληροφορήθηκε την απόφαση της Κυβέρνησης για το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων.

Στους 2,5 μήνες του 2ου lockdown, το ΕΒΕΘ είχε στενή συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία και κατέθεσε σειρά προτάσεων για το συντεταγμένο άνοιγμα της αγοράς και τα αναγκαία μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων.

Με την απόφαση αυτή η Κυβέρνηση δείχνει για μια ακόμη φορά ότι ακούει τους φορείς που εκπροσωπούν τις επιχειρήσεις και δίνει και στην Επιμελητηριακή κοινότητα κουράγιο να συνεχίσει το έργο της. Η επιτυχία του εγχειρήματος αυτού θα εξαρτηθεί από την τήρηση των υγειονομικών κανόνων από τους ίδιους τους καταναλωτές, τις επιχειρήσεις αλλά και την Πολιτεία.

Πρέπει όλοι να επιδείξουν μεγάλη υπευθυνότητα γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα οδηγηθούμε σε ένα τρίτο lockdown που είναι αδύνατον να το αντέξει η αγορά».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ