Ξεκίνησε η παραγωγή του ηλεκτρικού SEAT MÓ eScooter 125

Μοτο

Η παραγωγή ξεκίνησε για την πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα της SEAT, το SEAT MÓ eScooter 125, σε συνεργασία με το Silence που εδρεύει στη Βαρκελώνη, και ειδικεύεται στις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες.

Αυτό το όχημα παρέχει μια νέα γκάμα κινητικότητας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες μιας νέας γενιάς που μετακινείται πιο αποτελεσματικά σε αστικές και περί αστικές περιοχές. Δείχνει επίσης τη συνεχή δέσμευση της SEAT MÓ, της νέας επιχειρηματικής μονάδας της SEAT, στη φροντίδα του περιβάλλοντος, των πόλεων και των ανθρώπων που ζουν σε αυτές.

Η νέα ηλεκτρική μοτοσικλέτα SEAT MÓ θα φτάσει σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία και Σουηδία) το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους και θα βρεθεί στους δρόμους της Πορτογαλίας στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Με κινητήρα 7 kW (μέγιστη ισχύς: 9 kW), η μοτοσικλέτα φτάνει στην τελική ταχύτητα των 95 km/h και επιταχύνει από 0 έως 50 km/h σε 3,9 δευτερόλεπτα. Έχει μια μπαταρία που παρέχει αρκετή ενέργεια για μια αυτονομία έως και 137 χλμ. Διαθέτει επίσης τρεις τρόπους οδήγησης, Eco, City και Sport, οι οποίοι προσαρμόζονται σε διαφορετικές καταστάσεις. Η εύκολα επαναφορτιζόμενη και φορητή μπαταρία απλοποιεί τη λειτουργία και ο υψηλός βαθμός συνδεσιμότητας καθιστά το SEAT MÓ eScooter 125 τέλεια ενσωματωμένο στην καθημερινή ζωή των χρηστών.

Το όχημα θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: Daring Red, Aluminium Gray και Oxygen White, που δημιουργήθηκαν ειδικά για να τονίσουν τον χαρακτήρα του eScooter και να αναδείξουν την προσωπικότητά του. Η αρχική τιμή του στην Ισπανία είναι 6.250 ευρώ (5.500 ευρώ με το πρόγραμμα επιδότησης MOVES II) και οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν σχήματα χρηματοδότησής από 3 ευρώ/ημέρα (για 48 μήνες).